Ferieguide for bilfreaks

Skal ferien handle om biler? Her er en guide til Tyskland og Frankrigs fedeste bilmuseer

Audi Forum Ingolstadt

Hvor: Ingolstadt, Tyskland

Entre: 2 euro

Web: audi.de

80 kilometer nord for München ligger Ingolstadt, hjemby for Audi. Her finder du hovedkontoret, fabrikkens egen bank, et kæmpe showroom – samt Audis museum. Det har næppe været billigt at opføre det fantastisk flotte museum. Der er en vild udsigt fra toppen, men det er naturligvis køretøjerne, der er det mest betagende. Bygningen er opført omkring en aktiv 'bil-karrusel', som kører fra kælderen og op til øverste etage, og herpå er monteret platforme, der bærer bilerne.

Der er masser af lyd, video og computerillustrationer til at føre dig gennem Audis historie. Det suppleres af interaktive modeller, hvor du kan trykke på knapper og trække i håndtag og på den måde lære om f.eks. sikkerhedsteknologien i Audi-biler. Ellers byder på museet på et godt miks af fortid, nutid, motorcykler og motorsport.

Udstillingen på bil-karrusellen skifter fra tid til anden, og da Ekstra Bladet var på besøg, handlede det om konceptbiler gennem tiden. Du står simpelthen bare og glaner, mens karrusellen stille og roligt lader Audis historie svæver forbi dig ...

Bonus: Få minutters kørsel fra Audi Forum finder du Ingolstadt Village – et kæmpe outlet med mærketøj til lave priser.

Man står simpelthen bare og glaner, mens karrusellen stille og roligt lader Audis historie svæve forbi.

[anmeldelse]

0 kommentarer
Vis kommentarer