Bakkesangerinde med BMW

Dot Wessman er til fest og farver på Bakkens Hvile, men konservativ med biler

Dot Wessmann ææælsker sin Bimmer for det gode design og den kvikke acceleration. (Foto: Jan Unger)
Dot Wessmann ææælsker sin Bimmer for det gode design og den kvikke acceleration. (Foto: Jan Unger)

Første gang Dot Wessman købte en bil, var hun bare 18 år gammel og tog et studielån for at blive bilejer:

– Jeg glemmer aldrig den dag, det var så stort. For første gang i mit liv skulle jeg skrive en check på 17.500 kroner. Det var jo vildt mange penge den gang. Til gengæld kunne jeg så køre hjem i den fineste, lille, blå Morris Mascot.

Flyverknap
Den første bil viste sig at være et helt fornuftigt køb, for der var nærmest ingen problemer med den i de syv år, Dot Wessman var den lykkelige ejer.

– Men til sidst blev den træt. Heldigvis var jeg ung og i god form dengang, så den sidste tid måtte jeg løbe den i gang. Så, når bilen havde god fart på, kunne jeg lige hoppe ind og starte den.

Som en ekstra lille detalje fik bakkesangerinden nogle af sine venner til at lave en flyverknap i bilen, så hun bare kunne tænde den med et enkelt tryk på knappen.

– Det var jo en supermoderne idé, for sådan en knap har de fleste moderne biler jo i dag. Så faktisk var jeg forud for min tid – og har måske et skjult talent for bildesign, siger hun.

Vild med BMW
Det supersmarte udstyr er bakkesangerinden stadig vild med, og derfor sværger hun i dag til en lidt mere moderne bil end den lille, blå Mascot.

– De sidste fire år har jeg kørt i en BMW 120'er. En fantastisk bil med lækkert design og så ligger den tungt og godt på vejen, ligesom accelerationen er uovertruffen.

Derfor har show-damen også tænkt sig at fortsætte med BMW – måske for evigt.

– Lige nu har jeg lejet en model magen til den, jeg havde før. Men det er kun ind til den nyeste 120'er-model kommer på markedet til november. Så skal jeg have den, for jeg vil gerne have det nyeste udstyr. Der skal være tjek på detaljerne.

0 kommentarer
Vis kommentarer