DM i hotte biler og hurtige babes

3.- 5. juni samles 20.000 bilgalninge landets største bilfestival Danmarks Hurtigste Bil 2011. Tre dage med fart, dækrøg, bilstunts og fest venter forude

Første weekend i juni afholdes Danmarks Hurtigste Bil, DHB, endnu engang.

I tre dage omdannes den nedlagte flyvestation i Vandel til et paradis for bilentusiaster med ræs, forkromede fælge og dækrøg – de lange landingsbaner laves til afskærmede baner, og der anlægges festivalplads med campingområde og mad- og fadølsboder. DHB har aktiviteter døgnet rundt. Om dagen kan du vælte dig i vilde bilshows, og om aftenen er der kæmpefest og live musik!

- DHB er fart, fest og landets fedeste og hurtigste biler samlet på et sted. Er du vild med biler, er det den ultimative chance for at opleve toptunet bilunderholdning. De hurtigste klarer f.eks. 0-300 km/t på omkring 8 sekunder,” fortæller Michael Holt, der er chefredaktør på styling- og tuningmagasinet Vmax, som står bag arrangementet. Han håber, at over 20.000 besøgende vil følge fartdysten i Vandel.

Gaderace – sikkert og lovligt
DHB har tre store konkurrencer: Danmarks Hurtigste Bil, hvor deltagerne kører tidskørsel på 402 meter-banen, Danmarks Flotteste Bil, hvor der dystes på bilernes finish og styling og endelig DHB Drift Challenge-konkurrencen, hvor der konkurreres i ”sidelæns” kørsel. Der er allerede over 300 tilmeldte, og du kan se, hvem de er på www.vmax.dk.

Udenlandske showbiler, babes og traktortræk
Festivalen byder desuden på en masse skæve indslag. Over 100 udenlandske biler fra Norge, Sverige, Tyskland og Holland har meldt deres ankomst, to store brænderpladser med røg hele aftenen, og så er der selvfølgelig en masse hotte babes på pladsen – du kan bl.a. få vasket din bil af nogle søde piger i Vmax Car Wash og møde pigerne fra Paradise Hotel. Som noget nyt,afholder DHB om søndagen en afdeling af danmarksmesterskabet i Dansk Tractor Pulling! Tractor træk er øredøvende larm, tykke røgskyer og fantastisk underholdning.

Tag ungerne gratis med
DHB er også et oplagt mål for søndagsudflugten. For 150 kr. kan man købe en søndagsbillet og se finalerne. Der er gratis adgang for børn under 8 år og masser af bilsjov for både store og små:

-DHB er en herlig mulighed for at tage ungerne med ud og se på biler. Foruden at følge fartdysten på banerne, kan man nemlig komme helt tæt på bilerne og få en snak med deres ejere om, hvordan de har tunet, stylet og arbejdet med bilerne,” siger Michael Holt, Vmax.

Allerede nu kan du sikre dig en plads til årets største bilevent. Køb billet på www.billetlugen.dk - en weekendbillet til alle tre dage inkl. camping og parkering koster 650 kr., mens en søndagsbillet fås for 150 kr. Det er også muligt at købe billet ved indgangen.

0 kommentarer
Vis kommentarer