Guide: Her er de bedste leasingbiler

Hvad enten du er til små poppede biler, fuldbolds-italienere eller en praktisk 7-personers familiebus, så er der gode tilbud netop nu

To tredjedele af alle firmabiler er leaset. Men det er blandt de private, at der virkelig er basis for udvikling.

FDM og leasingbranchen har indgået en aftale, som fastlægger, hvor skrammet en leasingbil må være, når leasingperioden udløber og bilen skal afleveres, og det har givet stor tryghed for privat-brugere .

Reelt alternativ til køb
Der er også ved at komme styr på flere af de andre problemområder, hvorved privatelasing er et reelt alternativ til at købe af en ny bil for private.

Det betyder også, at der kommer flere og flere gode leasing-tilbud. Hos mange bilimportører har privatleasing overtaget den rolle, som kampagne-bilerne havde i gamle dage.

Det vil sige i stedet for at tilbyde modeller med ekstraudstyr til lave priser, holder importørerne fast i det kendte modelprogram for i stedet at udbyde biler til attraktive privat-leasingpriser.

Vi har kigget på tre gode leasing-tilbud:
Fiat har haft privat leasingtilbud på den lille 500 i flere år, og det har medvirket til at gøre den charmerende lille livsstilsbil til en rigtig sællert. Leasing-løsningen på Fiat 500 egner sig til begynderbilister, eller til familier, der har brug for en ekstra lille bil og som gerne vil finansiere den, uden at blande banken ind i det.

Alfa Romeo Giulietta QV er en af den slags biler, som tidligere kunne være blevet til en kampagne-model. Den er stadig dyr, hvis du køber den til fuld pris, men privatleaser du den, er prisen mere end rimelig.

Udbetalingen er 44.250 kr. og den månedlige ydelse er 4.675 kr. for 235 turboheste og masser af luksusudstyr og oceaner af køreglæde.

Det samme gælder Ford S-max. Her gælder leasing-tilbudet et godt udstyret Trend-model med den fine nye 1,6 liters turbo-motor. Den fås for 4.595 kr. Med en engangsbetaling på 39.250 kr.

0 kommentarer
Vis kommentarer