Superluksus til discount-pris

Drømmer du om tysk luksus til discount-pris? Læs her, før du lufter Dankortet - en Mercedes S-klasse er til at betale, men får Dankortet til at smelte på den lange bane

Før krisen ramte for et par år siden, kom der en del luksusbiler til Danmark. De er nu til salg ret billigt, og det kan friste enhver at se en 12 år gammel Mercedes S-klasse W220 udbudt til en brøkdel af det, den kostede fra ny. Det handler om 'value for money':

For de samme penge, du skal give for en ny VW Passat, kan du erhverve et flagskib med motor og udstyr, du ellers kun kunne drømme om.

Dyre reparationer
Er en Mercer S-klasse et fornuftigt køb? Overhovedet ikke. Det en gammel luksusbil aldrig. Det handler om at realisere en drøm.

Du kan lige så godt få driftsbudgettet i orden fra begyndelsen, for det koster at blive S-klasse-ejer. At købe bilen bliver det mindste problem – der er nok af dem derude, og de har stået længe med prisskiltet i forruden.

Her har du tjeklisten, som bare skal overholdes, hvis du ikke vil ruineres Udover de faste poster som den bizarre forsikringspræmie, skal du indstille dig på at det koster kassen, hver gang en advarselslampe lyser – eller du blot skal have serviceret bremser.

Undgå baggårdsmodeller
Du kan minimere risikoen for at blive ruineret ved at vælge den sunde bil frem for den mistænkeligt billige, der står til salg i en baggård. Og handler du med en specialiseret forhandler, kan du sikre dig teknisk assistance og naturligvis en reklamationsret.

Men tag et kig her, hvis du har besluttet dig for at føre drømmen om en S-klasse ud i livet. De par minutter er godt givet ud ...

ALTERNATIVER TIL EN MERCEDES S-KLASSE - HVIS DU SKAL LADE FORNUFTEN RÅDE:

[anmeldelse]

0 kommentarer
Vis kommentarer