Nu kommer den trehjulede Morgan

Fra 0-100 km/t på 4,5 sekunder med motoren fra en Harley-Davidson

Motoren er fra S&S, den samme som Harley-Davidson bruger, her i en version på 1800 kubik og med 115 hk, mens gearkassen er lånt fra Mazda. Med en vægt på 500 kg rækker det til en 0-100 tid på 4,5 sekunder og en topfart på 185 km/t
Motoren er fra S&S, den samme som Harley-Davidson bruger, her i en version på 1800 kubik og med 115 hk, mens gearkassen er lånt fra Mazda. Med en vægt på 500 kg rækker det til en 0-100 tid på 4,5 sekunder og en topfart på 185 km/t

Den genopståede trehjuler kommer til at koste omkring 300.000 kroner uden afgifter, så prisen på plader i Danmark bliver bestemt ikke for svage sjæle. På anden side vil kan du så også være rimelig sikker på, at du kører i noget som ingen andre har.

Motoren er fra S&S, den samme som Harley-Davidson bruger, her i en version på 1800 kubik og med 115 hk, mens gearkassen er lånt fra Mazda. Med en vægt på 500 kg rækker det til en 0-100 tid på 4,5 sekunder og en topfart på 185 km/t (hvor lydsporet må være ret fantastisk!).

Du kan frit vælge hvad farve din nye Morgan skal være, mens hjul og andre komponenter altid er i sort, med læderindtræk i sort eller beige, mens interiøret er klassisk Royal Air Force – for eksempel med startknappen, der er lavet som udløseren til bomberne som skulle læsses af over Berlin.

Om de mener det alvorligt? Naturligvis. Faktisk mener Morgan at det her er svaret på miljøproblemerne og i pressemeddelelsen kan du læse at den nye Morgan Threewheeler er svaret på alle problemer. Fra 1909 og til starten af 50’erne, fremstillede Morgan over 30.000 af de oprindelige Threewheelers.

Se flere billeder og en video her

Racerkøreren Stirling Moss kørte i en, og beskrev den i sin tid som en total babe-magnet.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

De står tilbage og ligner idioter