Drømmer om Audi, men ...

Tørret: Manu Sareen kører stadig Mondeo, mens han venter på indkøbt veteran-Morris

Manu Sareen kunne godt tænke sig at skifte fra den gamle Ford Mondeo, men konen vil hellere bruge pengene på rejser. (Foto: Rasmus Flindt Pedersen)
Manu Sareen kunne godt tænke sig at skifte fra den gamle Ford Mondeo, men konen vil hellere bruge pengene på rejser. (Foto: Rasmus Flindt Pedersen)

Til daglig er den radikale politiker, Manu Sareen en rigtig pedalhelt, der cykler fra villalejligheden på Amager ind til arbejdspladsen på Københavns Rådhus.

- Men derfor er jeg stadig vild med biler, siger politikeren, som i princippet er den lykkelige ejer af to af slagsen.

- Ja, i princippet, for den ene bil har jeg aldrig fået. Det er en Morris 1000 cabriolet fra 1953, som jeg købte for et lille års tid siden gennem en fyr, der hedder Bent.

- Det var Morris Minor-klubben, der anbefalede mig at gå til ham - men der kan man virkelig tale om et råd, jeg ikke skulle have fulgt.

Glad og frejdig betalte den radikale politiker 50.000 kroner for den charmerende lille bil. Siden er intet sket.

- Den skulle have været leveret i februar 2009, så du kan godt sige, at vi kører på overtid. Den uheldige bilhandel får dog ikke Manu Sareen til at hidse sig op og kontakte advokater for at få enten bilen eller sine penge igen.

- Nej, altså foreløbigt vælger jeg at tro på det bedste i mennesket. Så jeg satser fortsat på, at jeg en dag får min lille Morris.

LÆS OGSÅ: Saab blev for dyr

Konen siger nej
Mens han stadig venter, kører Manu Sareen, hans kone og deres tre børn i en brugt Ford Mondeo stationcar 1997, en rigtig familiebil.

- Den fungerer fint, men selvfølgelig kunne jeg godt tænke mig en nyere model. Det bliver der bare ikke noget af lige foreløbigt, for min kone siger nej.

- Hun mener, at vi har andre ting at bruge vores penge på - og vil hellere rejse end køre rundt i en nyere bil. Så jeg må vente lidt endnu.

Hvis han måtte, var den radikale politiker dog ikke i tvivl om, hvilken bil han skulle køre:

- Audi er jo en fed bil, så det er da helt klart drømmen, hvis jeg kunne få en lettere brugt af dem. Nye biler køber jeg af princip aldrig - det er penge ud af vinduet.

Manu Sareen
Født: 16. maj 1967 i Indien.
Opvokset på Amager, hvortil familien kom i 1970.
Uddannelse: Socialpædagog og konfliktmægler
Arbejde: Etnisk konsulent i Københavns kommune.
Forfatter: Udgave i 2006 børnebogen 'Iqbal Farooq og den sorte pjerrot', og i 2007 kom den anden i serien, 'Iqbak Farooq og kronjuvelerne'.
Politik: Valgt til Københavns Borgerrepræsentation for Det Radikale Venstre siden 2002. Gruppeformand siden 2006.
Opstillet til Folketinget fra Nørrebro-kredsen. I øjeblikket er han suppleant for Lone Dybkjær.
Familie: Gift med Anya Degn Sareen. Parret har tre børn.

0 kommentarer
Vis kommentarer