Annonce:
Annonce:

Kør Ferrari for 11.000 kr. om måneden!

Man sku' tro, det var løgn: En Ferrari til omkring 11.000 kr. om måneden er næsten for godt til at være sandt

1. Det er en Ferrari 360 Modena som denne her du kan have i garagentil sommer for 10.000 kr. om måneden...
1. Det er en Ferrari 360 Modena som denne her du kan have i garagentil sommer for 10.000 kr. om måneden...
Annonce:
Følg Biler

Men jo, den er god nok: nu kan du køre af sted i en Ferrari 360 Modena, for bare 11.000 kr. om måneden - og du behøver kun have den fra juli til september…

En Ferrari 360 Modena med 400 fyrige italienske hestekræfter, som normalt ville koste i omegnen af en million, plus en forsikringspræmie, der vil minde om det, du skal betale for et mindre sommerhus i Hornbæk hver måned - hvis nu du kunne få den for 10.990 kroner om måneden plus 4.000 kroner i kvartalet i forsikring.

9 ud af 10 er leaset
Faktisk er det mere reglen end undtagelsen, at en Ferrari bliver flexleaset, så ejeren slipper for at have et stort beløb bundet i registreringsafgiften.

Det er en fordel for alle os, der gerne vil opleve at eje en Ferrari, uden at skulle sælge huset og få bankrådgiveren til at løbe skrigende væk.

Nå ja, men hvad skal jeg så betale i engangsydelse, vil du sikkert spørge? Svaret er ingenting. Du skal betale et depositum på omkring 250.000 kroner, hvilket er halvdelen af bilens pris.

Når leasingperioden er færdig, får du dit depositum igen, fratrukket halvdelen af den nedskrivning der har været på bilen — hvis nu du har kørt 10.000 kilometer om måneden.

Men faktisk laver de fleste en kort leasingperiode, for eksempel i sommermånederne fra juli til september. Det siger sig selv at værditabet er til at overse på tre måneder, og en 360 Modena er ret værdifast. Der er bygget rigtig mange af dem, så derfor er prisen til at begynde med helt i bund.

Se her hvordan du flexleaser din drømmebil

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Nej tak, Søren Pape - du skal ikke være statsminister
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: