Fem crashstjerner til Cruze

Chevrolet Cruze har opnået topkarakteren fem stjerner fra Euro NCAP

Chevrolet Cruze er en del af Chevrolets nye serie af små, kompakte og mellemstore biler, der kommer på det globale marked. De vil blive bygget i Korea, Rusland og USA.

Ifølge Euro NCAP fik Cruze 79 ud af 100 point, hvilket gør den til en af de sikreste modeller i personbilsklassen. Derudover fik Cruze en score på 96% for beskyttelse af voksne – en karakter der i år slår alle de testede og langt dyrere bilmærker.

Cruze fik maksimal score på 16 point i frontalkollisionstesten og ligeledes maksimum score på otte point i sidekollisionstesten mod en deformérbar barriere.

Med disse resultater er Cruze den første personbil, der opnår maksimum karakterer i begge test siden Euro NCAP i 1997 begyndte at sikkerhedsbedømme nye biler.

Sikkerheden på Cruze begynder ifølge Chevrolet karrosseri, som består af en ny BFI struktur (bodyframe integral system) suppleret med optimerede chassis komponenter. Med BFI-systemet er den øverste konstruktion og ramme designet som én enkelt enhed, hvilket giver en forøget fasthed og stabilitet.

Læs den oprindelige artikel her

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere