Audi en bedre scorebil end Ferrari

Vil du score piger, duer en Ferrari ikke. Det skal være en Audi, fortæller forfatteren til bogen Mænd og Biler her i indslaget

En Audi er den rette bil, hvis du skal score damer, mener Christian Grau
En Audi er den rette bil, hvis du skal score damer, mener Christian Grau

TEMA: Christian Grau er bilelsker og skribent på Euroman, og så er han forfatter til bogen Mænd og Biler, som netop er udkommet.

Han budskab er, at biler fortæller meget om deres ejer.

Og det er hverken Ferrari eller Porsche, som scorer pigerne for dig. Det er Audi, mener han.

Ingen piger ønsker en mand, som forlader hende efter en weekend i sengen, og det gør Ferrari-ejeren, mener Christian Grau.

Hvem er Audi-ejeren så? Faktisk mener Christian Grau, at han er lidt svær at typecaste. Men bilen er eksklusiv, så man sender indiskutabelt et budskab om velstand.

Manden, der kører Audi ønsker altså at udstråle diskret velstand.

Hvis han ville have en bil, som var sjov at køre, købte han en BMW, og hvis han bare ville have kvalitet, kunne han snildt have klaret sig til en Skoda til den halve pris.

Audi er et mærke, som ikke er belastet af imageproblemer som for eksempel BMW. Det er den diskrete, smagfulde velstand, og set i det lys, er Audi et dejligt nemt valg, hvis man ikke ønsker at blive for hårdt dømt på sin bil, skriver Grau i sin bog.

Når det er sagt er der selvsagt store forskelle på de forskellige Audi-modeller. A3 og A4 er de trods alt overkommelig indstigningsmodeller, A8 er ministerbilen og TT er den umodne lillebror, der godt kan lide at vise sig frem, men ikke har så meget at have det i.

Og så er der den fede og knap så fede Audi:

Supersportsvognen R8 er et oplagt valg, emn det er næsten også for nemt bare at tage topmodellen, så mit valg falder på den smukke A5. Det er en nålestribet habit, som sender et så kontrolleret signal, at det går an at ankomme i den på de fleste arbejdspladser.

Q7 er til gengæld ikke hans kop te:

Q7 er et katastrofalt miljømæssigt signal, og det er samtidig verdens kedeligste dyre bil at køre.

1 af 2 Jeg tror i øvrigt slet ikke på konceptet i at biler kan score damer, men hvis nogen bil kan gøre det, må det være en Audi, siger Christian Grau, forfatter til Bogen Mænd og Biler
2 af 2 En Audi er den rette bil, hvis du skal score damer, mener Christian Grau
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere