Ferrari får turbo i fremtiden

Hvis Ferrari er gud, er det her blasfemi: de kommende Ferrarier får turbo

Den nye California får muligvis et par turboer på V8'eren på et tidspunkt. En lille Turbo-V8'er vil bruge mindre brændstof og beholde ydelsen
Den nye California får muligvis et par turboer på V8'eren på et tidspunkt. En lille Turbo-V8'er vil bruge mindre brændstof og beholde ydelsen

Ferrari vil sætte turbo på deres store V8 og V12-motorer. De skal bare lige have styr på turbotøven.

For få år siden var det utænkeligt, at BMW ville lave turbomotorer til deres M-biler. Men i dag er mange BMW'er forsynet med turbo.

At Ferrari går samme vej, virker næsten utænkeligt, men det er ikke destro mindre, hvad engelske Autocar har snuset sig frem til.

En motorudvikler fra Ferrari afslører således, at Ferrari vil bruge turbo på et tidspunkt, men kun efter problemerne med turbotøven er afklaret.

Vil ikke vente på turboen
Selv den mindste forsinkelse er ikke acceptabelt for italierne. Så må vi bare håbe, at det ikke bliver for vandkæmmet og kedeligt.

BMW og Porsche forsøger at eliminere turbotøven ved hjælp af en lille og en stor turbo, mens Mercedes og Cadillac bruger kompressor.

En mulig løsning kunne være Fiats nye multiair system, men det ser ikke ud til at virke godt ved høje omdrejninger.

Nogle entusiaster frygter måske for lyden, men husk, at den ikoniske F40 også havde turbo.

Læs den oprindelige artikel her

1 af 2 Når den her får turboer på falder forbruget. Selv Ferrarier skal nemlig gøres miljøvenlige
2 af 2 Den nye California får muligvis et par turboer på V8'eren på et tidspunkt. En lille Turbo-V8'er vil bruge mindre brændstof og beholde ydelsen
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere