Så vildt lyder Ferraris nye topmodel

Ferraris topmodel får 950 hk og et forrygende soundtrack

Ferrari kommende topmodel, som indtil videre lyder navnet F150, kommer efter alt at dømme til at hedde F70 eller måske "Villeneuve" efter den canadiske racerkører Gilles Villeneuve. Det vides dog langtfra med sikkerhed af andre end Ferrari, som holder kortene ualmindelig tæt til kroppen.

Til gengæld ved vi med stor sikkerhed (for det har Ferrari oplyst), at bilen bliver udstyret med en V12'er, der yder 800 hk ved 9.200 omdrejninger i minuttet.

Dertil kommer 150 hk fra det såkaldte HY-KERS-system. Sammenlagt får bilen altså 950 hk. Et nyt videoklip er netop uploadet - optaget på Ferraris testbane Fiorano - og vi siger dig: Du har pligt til at høre hvor fedt bilen lyder, så klik på indslaget herover.

Topfarten er i øvrigt 370 km i timen, og omgangstiden på Ferraris testbane, Fiorano, med Fernando Alonso bag rattet er et minut og 20 sekunder. Det er tre sekunder (og det er en hel del) hurtigere end end den hidtil hurtigste bil fra Ferrari: F12 Berlinetta.

Ferrari planlægger at bygge 499 styks til en pris på 1,2 mio. euro eller ni millioner kroner. Den bliver præsenteret på Geneve Motorshow om en måned.

 

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Biler
Seneste i Biler
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere