Fire nyheder fra Toyota

Hele fire nye Toyotaer finder vej til den kommende biludstilling Geneve Motor Show

Auris Touring Sports er en stationcarudgave af den Auris, der netop har haft danmarkspremiere som hatchback i Danmark.
Auris Touring Sports er en stationcarudgave af den Auris, der netop har haft danmarkspremiere som hatchback i Danmark.

Det er kun et halvt år siden, at Toyota introducerede den baghjulstrukne sportsvogn GT86, som allerede har høstet mange priser over hele verden – heriblandt også æresprisen ved Årets Bil i Danmark 2013.

Nu er Toyota så klar med en konceptudgave af den baghjulstrukne sportsvogn i en cabriolet udgave. Konceptbilen har fået navnet FT-86 Open concept og giver en god ide om hvordan en kommende variant af GT86 vil se ud.

Stationcar-udgave af Auris
Auris Touring Sports er en stationcarudgave af den Auris, der netop har haft danmarkspremiere som hatchback i Danmark. Læs om den her.

Auris Touring Sports er tidligere vist på biludstillingen i Paris i oktober. Her var der dog ingen oplysninger om bilen, mens dørene var låst, og vinduerne sortblændet. I Geneve bliver dørene endelig låst op og alle informationer og specifikationer på Toyotas nye stationcar frigivet.

Topersoners bybil
Der er også verdenspremiere på en kompakt, sjov og noget anderledes to- personers bil, der hverken udleder CO2, partikler eller andre skadelige stoffer. Konceptbilen med navnet Toyota i-ROAD er i stand til at transportere fører og en passager effektivt rundt i byen.

Den nye Toyota RAV4 vil også være på Toyota- standen i Geneve. Her er der tale om en europapremiere idet bilen netop har været vist på Detroit Motorshow.

1 af 4 Konceptbilen FT-86 Open concept giver os en ide om hvordan en kommende variant af GT86 kan komme til at se ud. Om den bliver sat i produktion afhænger blandt andet af publikums reaktioner på udstillingen.
2 af 4 Konceptbilen med navnet Toyota i-ROAD er i stand til at transportere fører og en passager effektivt rundt i byen. Den har plads til to personer
3 af 4 Den nye Toyota RAV4 vil også være på Toyota- standen i Geneve. Her er der tale om en europapremiere.
4 af 4 Auris Touring Sports er en stationcarudgave af den Auris, der netop har haft danmarkspremiere som hatchback i Danmark.
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Biler
Seneste i Biler
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere