Motorcyklist overlever ved mirakel

En kvindelig scooterkører falder i søvn og kolliderer med en lastbil

Kvinden på scooteren i dette indslag bruger sikkert en hel del tid på at takke sin gud og skaber. Hun overlevede nemlig nærmest mirakuløst et trafikuheld.

I indslaget ser man hvordan hun tilsyneladende intetanende, enten fordi hun sover, er beruset eller på anden måde er blevet bevidstløs, drejer over i den modsatte bane.

Til alt held undgår hun en frontalkollision med en stor lastbil, og preller i stedet af på lastbilens mange hjul. Sammenstødet med lastbilen vækker hende dog ikke, men det gør det efterfølgende styrt åbenbart.Slut med ulovlig praksis: Gamle biler bliver solgt som nyeSlut med ulovlig praksis: Gamle biler bliver solgt som nyeEn stor del af de videoer, som vi lægger på eb.dk stammer fra russiske biler. Og det er der en god grund til. Forsikringssvindel er så omfattende et problem i Rusland, at mange russiske bilister monterer et kamera, som kan dokumentere uheldssituationer, som ellers ville være vanskelige at opklare.

Derfor har russerne kameraer i deres biler: I dette indslag forsøger en chauffør i en BMW X5 at score nogle grunker på et "hændeligt" uheld - men kameraet afslører hende.

kommentarer
Vis kommentarer
Biler Mest læste
Seneste i biler
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen