85 superbiler indvier motorvej

85 supersportsvogne slog i eftermiddags hul på 12 km lange motorvej mellem Funder og Bording

Sportsvogn på sportsvogn på sportsvogn så langt øjet rækker: I alt 85 supersportsvogne var i eftermiddags med til at indvi Danmarks smukkeste motorvej.
Sportsvogn på sportsvogn på sportsvogn så langt øjet rækker: I alt 85 supersportsvogne var i eftermiddags med til at indvi Danmarks smukkeste motorvej.

I alt 85 supersportsvogne, Lamborghini, Ferrari, Porsche og Maserati var i eftermiddags de første, der kørte ind på den helt nye og 12 km lange motorvej mellem Funder og Bording.

Bag rattene sad kørere fra Sportscar Event, i passagersæderne særligt indbudte gæster, der fik lov til at ”betræde” jomfruelig asfalt fra et lædersæde i en luksusbil.

Forrest kørte Sportscar Events nye stjerne, verdens dyreste Lamborghini Aventador med – hold nu fast, 700 hk .

I rækken af sportsvogne er også for eksempel: Porsche 911 RS, Ferrari 458, Opel Speedster, Lamborghini Gallardo og altså – eventets kongebil: en 700 hk Lamborghini Aventador.

Når Sportscar Event kører næste gang – det sker den 16. september på FDM Sjællandsringen – holder verdens dyreste Lambo igen forrest, denne gang foran 50 sportsvogne, der venter på at give et par flyvende omgange.

Her kan alle købe sig en tur, der koster fra 200 kr. og op til cirka 1.500 kr. Og som altid doneres overskuddet til Børnecancerfonden.

Læs mere på sportscarevent.dk

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Biler Mest læste
Seneste i biler
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen