Faceliftet Aygo til 80.000 kr.

Toyota slår kontra med ny prisbasker, der underbyder konkurrenterne. Men den femdørs er steget i pris

Mikrotrillingerne fra Toyota, Peugeot og Citroën i form af Aygo, 107 og C1 har fået en let revision. Teknikken er grundlæggende den samme, men der er sket små tekniske forbedringer, blandt andet er støjniveauet i kabinen reduceret, og så har de alle fået ny front med integreret LED-kørelys.

Nok så vigtigt spillede Toyota torsdag ud med en ny basispris på 79.990 kr. for en 3-dørs version. Det er 5.000 kr. mindre end hidtil, vel at mærke for en forbedret bil, og dermed kaster Toyota sig ind i konkurrencen om at være Danmarks abolsut billigste bil. I den nye 3-dørs version underbyder Aygo nu Hyundia i10 med fem kr.

Den nye basispris er i høj grad en reklamepris. Langt størstedelen af Aygo-salget er nemlig af den 5-dørs, og den starter nu ved 96.995 kr., hvilket er 3.000 kr. højere end den udgående model.

Ny i modelprogrammet er en særlig Spice Edidion, som blandt andet står i en af to nye farver (Orange Spice), og med to-tonet kabine. Spice Edition er ny topmodel til 114.745 kr. med aircondition.

10 aktuelle facelifts på Geneve Motorshow

0 kommentarer
Vis kommentarer