Første glimt af ny Volvo S60

Volvo præsenterer på den internationale biludstilling i Detroit til januar en konceptbil som er forløber for den næste S60

Midterkonsollen er fremstillet af krystal.
Midterkonsollen er fremstillet af krystal.

I 2010 introducerer Volvo en helt ny S60. Hvordan den kommer til at se ud, kan man danne sig et indtryk af på den internationale biludstilling i Detroit til januar.

Her viser Volvo nemlig en konceptbil, der vil afsløre de nye stiltræk, og som en appetitvækker har den svenske fabrik i dag udsendt et silhuetbillede af bilen.

Den nye Volvo-chef Stephen Odell beskriver designet som spændende og dynamisk med en yderligere understregning af S60´s coupé-inspirerede profil. Han lover desuden, at bilen vil have mere sportslige køreegenskaber end nogen tidligere Volvo.

Designchef Steve Mattin taler om 'en spændende blanding af af drama og sensualitet', som er 'inspireret af den svenske kystlinies klipper og hav'.

Volvo har tidligere offentliggjort et billede af konceptbilens midterkonsol, som noget usædvanligt er frestillet af Orrefors-krystal, og synes at svæve gennem interiøret. Den er angiveligt et forvarsel om 'interiørdetaljer af krystallignende materialer' i fremtiden.