Annonce:
Annonce:

Dansetrold med rengøringsflip

Mads Vad fra 'Vild med dans' kan ikke tåle rod i sin drømmebil, en Peugeot 207 Coupe Cabriolet, som han ikke vil skifte foreløbig

Danseren Mads Vad fra 'Vild med dans' er lykkelig for sin Peugeot 207 Coupe Cabriolet og vil kun skifte den ud, hvis han pludselig får brug for en bil med plads til en barnevogn. (Foto: Jesper Stormly Hansen)
Danseren Mads Vad fra 'Vild med dans' er lykkelig for sin Peugeot 207 Coupe Cabriolet og vil kun skifte den ud, hvis han pludselig får brug for en bil med plads til en barnevogn. (Foto: Jesper Stormly Hansen)
Annonce:
Følg Biler

Hvis du selv er danser, kender du ham måske fra danseskolen VM Dans lige uden for Århus - og ellers genkender du ham fra 'Vild med dans', hvor han har dannet par med Jette Torp og Rikke Hørlykke. Men selv om finurlige trin til eksotisk musik er hans lidenskab, går Mads Vad også op i andre ting. Især sin Peugeot 207 CC (Coupe Cabriolet) - drømmebilen - som han købte sidste år.

- Den bil har jeg haft et godt øje til, siden før jeg fik kørekort, fordi den bare er så stangsmart og signalerer både køreglæde og stil - uden at det bliver for pompøst og overdrevent, siger Mads Vad.

Mange mænd elsker deres nye bil i et par uger eller måneder, før hverdagen melder sig og drømmen om en ny topsmart model gør det samme. Men sådan er det ikke med Mads Vad, han eeeelsker stadig sin Peugeot og plejer den som et lille barn.

Annonce:

- Ja, jeg har rengøringsvanvid, når det kommer til min bil og vil helst have, at folk tørrer fødderne af, inden de sætter sig ind, indrømmer han, der også jævnligt kører forbi vaskehallen, hvor måtterne bliver banket og kabinen støvsuget.

Ren yoga
- Nogle går til yoga for at finde den indre harmoni, men for mig er der ikke noget mere afstressende end at sætte mig ind i min rene og pæne bil for at køre en tur. Især når vejret er til, at jeg kan tage kalechen ned, er køreglæden i top.

Så er bilen mit helt eget frirum, hvor jeg bare kan lade tankerne flyve. Det hjælper mig både med at tømme hovedet for tanker, men samtidig er bilen også det sted, hvor jeg får de fleste idéer. Du aner ikke, hvor mange 'Vild med dans'-koreografier, der er blevet til i min cabriolet, siger Mads Vad.

Kærlighed for altid
Faktisk er kærligheden så stor, at danseren ikke har tænkt sig at lytte til sin far, der ellers er noget af en bilekspert:

- Han siger, at jeg skal tænke på gensalgsværdig og sælge Peugeoten i løbet af et par år, men problemet er, at jeg ikke har lyst til nogen anden model.

- Selvfølgelig er Ferrari en flot bil, men den er både for dyr og for overdådig til mig... Faktisk er det eneste, der kunne få mig til at købe en ny bil, hvis vi står over for en familieforøgelse og pludselig skal have plads til barnevogne og den slags. Men sker det, vil jeg til gengæld også skifte den ud med glæde.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Politikerne taler og taler, mens sundhedsvæsenet er tæt på sammenbrud
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: