Annonce:
Annonce:

Ford til lavpris

Ford sælger sin billigste Ka til 70.000 kr. - foreløbig året ud

Annonce:
Følg Biler

De kalder det kampagnepriser - når bilimportørerne sænker priserne i en periode, og fortæller os at tilbuddet kun gælder en kortere periode. Men i realiteten slutter kampagnerne aldrig, fordi priskonkurrencen er så hård, som den er.

Ford har i en kortere periode solgt den lille Ford Ka til 70.000 kr. Officielt holder kampagnen året ud, men vi tør æde vores gamle hat på, at en Ford Ka aldrig bliver dyrere.

Ikke desto mindre er det godt gået af Ford, som dermed fastholder en pris som gør at den billigste model faktisk ender med at koste det samme som i Sverige.

Prisjusteringen kan også ses som en konsekvens af Fords succes i de første fem måneder af 2013 hvor man solgte 1.739 af den lille minibil. Til sammenligning solgte Ford i samme periode sidste år 747. Så prisnedsættelser er noget der virker.

Der er dog stadig et stykke vej op til de bedst sælgende biler i klassen: VW Up har solgt 6463 styks, men Ford'en lander på en 9. plads efter VW Golf.

Den billigste model, Ford Ka Trend 1,2 benzin med 69 HK til 69.860 kroner. Modellen har ESP og stop-start-system som standard. Den ruller hele 20,4 km pr. liter benzin ved almindelig blandet kørsel og koster 580 kroner i årlige ejer-afgift tilsvarende beskeden.

Men naturligvis vokser træerne ikke ind i himlen: du skal selv rulle ruderne op ved håndkraft, og sidespejlene er heller ikke elektrisk justerbare, og fjernbetjent centrallås må du også undvære med mindre du river dig, og spenderer 7500 kr. mere på Trend+ modellen.

Ka er i bund og grund er en Fiat 500, dog med blødere affjedring og en krængningsstabilisator til forskel - og havde du bind for øjnene ville du ikke kunne mærke forskel på køreoplevelsen i de to biler.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

TILTALT FOR MIA-DRABET

TILTALT FOR MIA-DRABET

TILTALT FOR MIA-DRABET

TILTALT FOR MIA-DRABET

TILTALT FOR MIA-DRABET

Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Bandidos skal bekæmpes hårdt og med alle midler
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: