Opel Corsa til under 100.000 kr.

Opel sender nu en Corsa på gaden til 100.000 kr. Corsa bliver dermed den billigste bil i sin klasse og en konkurrent til minibilerne

Nu kan man købe en Opel Corsa til under 100.000 kr. Det er 10.000 mindre end i går
Nu kan man købe en Opel Corsa til under 100.000 kr. Det er 10.000 mindre end i går

Opel introducerer nu en Limited version af Corsa med 65 hk benzinmotor til 100.000 på nær en 10'er. Opel blander sig dermed i kampen om kunderne til de billige minibiler, men med en bil, der hører hjemme i det større såkaldte B-segment - eller Polo-klassen.

For dem der ikke skulle vide det, er Opel Corsa er en fempersoners bil med 285 liter bagageplads og en akselafstand, der er ni centimeter længere end den største af minibilerne. I praksis betyder det bedre plads til bagage og bedre plads til passagerer på bagsædet end samtlige biler i miniklassen.

Med den nye Corsa Limited håber Opel at tiltrække bilkøbere til biler i miniklasse, der hidtil ikke har haft Opel på deres indkøbsliste, fordi de har søgt efter en bil under 100.000 kr.

- Godt en tredjedel af de solgte biler på det danske marked koster som udgangspunkt under 100.000 kr. Her kan Opel nu for første gang tilbyde en bil, der oven i købet er større end konkurrenterne. Vi tror, at mange vil sætte pris på, at de kan få ekstra plads både i kabinen og i bagagerummet, hvis de vælger en Corsa i stedet for en minibil, siger adm. direktør Thomas Bruun, Opel Danmark.

I forhold til den hidtil billigste Corsa til 109.990 kr. mangler Corsa Limited til 99.990 kr. el-opvarmede sidespejle, radio og midterste nakkestøtte bag.

Når de mindste biler falder i pris, som det lige er sket for Opel Corsa som er faldet til 100.000 kr. betyder det ikke kun noget for bilerne i samme størrelse, men for hele bilmarkedet.

Når de mindste biler falder i pris, som det lige er sket for Opel Corsa, som just er faldet til 100.000 kr. betyder det ikke kun noget for bilerne i samme størrelse, men for hele bilmarkedet.

Når Opel Corsa falder i pris, får det både betydning for prisen på bilerne i Corsa's egen klasse - der i folkemunde går som Poloklassen, og den mindre Up-klasse - og det gælder både nye som brugte biler. Og det betyder at vi i den kommende tid vil få flere 100.000 kroners biler at se, mener markeds-analytiker.

Lige nu er der tre interssante biler i klassen, som er værd at kigge nærmere på. Læs om dem her.0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Biler
Seneste i Biler
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere