10 måder at slå din bil ihjel på

Er du træt af forsøge at sælge din bil? Send den til de evige parkeringspladser med manér

Hvis du er træt af din bil - og ikke råder over et militærkøretøj, som kan få bugt med din bil, er der masser af andre gode måder at ødelægge den på
Hvis du er træt af din bil - og ikke råder over et militærkøretøj, som kan få bugt med din bil, er der masser af andre gode måder at ødelægge den på

Der er altid en grund til at komme af med sin bil. Måske har du fundet en anden, og ingen bider på din dyre annonce på BilBasen.dk. Med andre ord – du er træt af din nuværende bil. Her er en lille guide til hvordan du slider den op hurtigst muligt, så du bliver nødt til at købe en anden.

1) Giv fuld gas når motoren er kold. Kold olie smører nemlig dårligt, så her har du virkelig mulighed for at nedbringe levetiden på din motor.

2) Lav masser af hjulspin. Det slider dejligt hårdt på trækaksler, gearkasse og naturligvis dæk. Hvis du er rigtig skrap, kan gearhjulene blive så varme, at gearkassen nærmest eksploderer og brækker sig med rødglødende gearhjul.

3) Tjek aldrig olie på motoren. At køre tør for olie er den hurtigste måde at smadre motoren på.

4) Hæld for meget olie på, når du efterfylder. Det kan ødelægge både pakninger og katalysator. Hvis du har en moderne dieselbil, så fyld den billigste olie på du kan finde. Så soder motoren til på rekordtid.

5) Flyt gearstangen så hurtigt du kan fra et gear til et andet, – helst så gearkassen skratter. Det ødelægger nemlig synkromesherne, og hvis du er rigtig dygtig slider du tænderne af gearhjulene.

6) Brems altid hårdt op før et lyskryds, og hold trykket på bremsen, når du holder stille. Det kan gøre skiverne skæve. En hård opbremsning øger også dine chancer for en skade bag på bilen.

7) Hold koblingen nede, når du holder for rødt, så du belaster udrykkerlejet mest muligt. Et slidt leje giver en dejlig skurrende lyd i tomgang.

8) Lad fugleklatter sidde på lakken, så syren har den fornødne tid til at ætse overfladen og misfarven lakken permanent.

9) Placér dig så tæt på forankørende som muligt, så du får flest mulig stenslag. Det giver dig også en større chance for at totalskade bilen.

10) Har dit kommende vrag en turbomotor, så sørg for at give bundgas lige inden du slukker motoren, så turboen bliver rigtig varm, og kokser til i lejet.

Til sidst får du lige fire ekstra tips og tricks, så din kone, børn eller gode venner også kan være med på legen.

Giv hele familien knojern på - det laver gode skrammer overalt.

Spis chips, nødder og drik masser af cola - tør fingrene af dem overalt. Bed ungerne om at tørre munden af i bilens nakkestøtter.

Bed vennerne om at ryge alt hvad de kan - smøger, pibe, cigar. Hvis de ryger tjald, skal du nok ikke dele jointen med dem.

Når bilen er snavset, skal der tegnes i lakken med fingrene. Alle sætninger kan bruges. Giv børnene ordre til at tegne på bilen, hvis de ikke har lært at skrive endnu.

Når du så har ødelagt bilen, så er det tid til en ny, som du kan være god ved. Eller lade være.

Du kan også læse, hvordan du kan være god ved din bil i en blog på BilBasen

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere