Ejere af sølle p-hus: Vi tager affære

Ejerne af det ringe p-hus ved Amerika Plads i København vil kigge på at forbedre det

I artiklen P-huse dumper fælt fortæller vi om en europæisk test af p-huse, hvor københavnske p-huse - og især ét - bliver sat i skammekrogen:

P-huset ved Amerika Plads, som er ejet af TK Development og drevet af By & Havn I/S får nemlig et par rigtigt dårlige skudsmål i testen - blandt andet fordi det er 'uoverskuelig, rodet og snavset'

Og nu kommer ejeren til genmæle med en løfte om at se på hvad man kan gøre for at forbedre forholdene i p-huset.

Herfra lyder svaret, som vi har fået ind pr. mail her til eftermiddag:

- Jeg har fået tilsendt materiale omhandlende den test af p-huse, som er foretaget i en række storbyer. I den forbindelse er der også lavet en test af p-kælderen på Amerika Plads, skriver Robert Andersen direktør i TK Development A/S, der i øvrigt kalder undersøgelsen for interessant.

- Vi har først i dag fået kendskab til undersøgelsens indhold, og vi vil derfor nu med vor operatør ( By og Havn) vurdere evalueringen og træffe beslutning om, hvilke forhold, der kan og bør forbedres. I denne vurdering indgår, om de observerede forhold alene er et øjebliksbillede eller må tages til indtægt for at være utilfredsstillende permanente forhold - og dermed skal forbedres.'

Robert Andersen understreger, at det er vigtigt for TK Development at 'at vi har en lys og imødekommende kælder og herunder at den er nem at finde rundt i, og hvis det kan gøres bedre end i dag - og det er der noget der tyder på - så skal vi naturligvis have det gjort. Vi anerkender også det store omfang af cykler i kælderen, hvor dette transportmiddel er populært og vi kan have svært ved at styre hvordan cyklerne parkeres. Det er dog oplagt også endnu engang at vurdere dette forhold en ekstra gang med henblik på at vurdere, om der i højere grad kan etableres deciderede områder for cykelparkering.' slutter Robert Andersen.

Med andre ord - der er udsigt til et forbedret p-hus på Amerika-plads ...

P-huset er ejet af By & Havn og TK Development A/S, og driften forestås af By & Havn.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Biler
Seneste i Biler
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere