Bygger bil på to minutter

I denne video kan du opleve hvordan 19 timer bliver til to minutter når Seat bygger sin nye stationcar Leon ST

Seat Leon ST er det seneste skud på stammen i Seats nye skarpere designlinje og samtidig den første større stationcar fra Seat. Leon ST erstatter i dog i princippet den aldrende Exeo ST, som dog aldrig har været til salg i Danmark.

Leon ST er knap så praktisk som sine to søskende fra VW-gruppen - Skoda Octavia Combi og VW Golf Variant - men det er tæt på. Bagagerummet er f.eks. 587 liter stort mod 610 liter i de to andre modeller. Ser du Leon ST i profil forstår du hvorfor. Seat'en er klart mere sportslig i sin profil end de to søskende. Akselafstanden er den samme: 264 cm.

Leon ST stationcar begynder ved ved kr. 200.000. for en Essence-variant med centrallås og elruder foran som vigtigste udstyr. Aircon koster ekstra -hvor meget vides ikke. Både Golf og Octavia har aircon som standard. Men her er startpriserne noget højere - 240.000 kr. og 214.000 kr.

En Cupra-version af Leon ST er også tæt på at være klar - den forventes at få 300 hk fra en toliter turbomotor sammen med firehjulstræk - fordi den grundlæggende arver teknikken fra Audi S3 og Golf R.

 

I den anden video kan du rent faktisk få lov at se hvordan Seat Leon ser ud - samlet.

0 kommentarer
Vis kommentarer