Isuzu tilbage til Danmark

Varebiler: Hilux-konkurrenten Isuzu vender tilbage til Danmark til sommer

De robuste Isuzu'er er på vej tilbage til Danmark, dog udelukkende som pickup's med firehjulstræk og stor eller lille kabine
De robuste Isuzu'er er på vej tilbage til Danmark, dog udelukkende som pickup's med firehjulstræk og stor eller lille kabine

Husker du Isuzu? Bilmærket har tidligere været solgt i Danmark, og nu genintroducerer Isuzu sine pickup-modeller i Danmark.

Det er den danske Nellemann Koncern, som i forvejen importerer Kia, Aston Martin og Fisker og forhandler flere bilmærker, som vil opbygge hvad de selv kalder ‘et stærkt fokuseret forhandlernetværk med fokus på pickup trucks’.

Planen er, at man vil sælge Isuzu-varebilerne helt ud i alle afkroge af landet. Nellemann vil bruge eksisterende forhandlere og finde nye forhandlere som har biler, der er i samme genre, men ikke konkurrerer direkte med Isuzu.

Grove biler
Isuzu vil ifølge Mogens Lindahl-Jessen fra Nellemann, udelukkende sælge pickup-trucks med firehjulstræk - biler som kan bruges af entreprenører, skovbrug og andre virksomheder, som har behov for hard-core firehjulstrækkere med reduktionsgear, som ikke er til pænt brug.

De første modeller kommer til Danmark i sensommeren i år, men kan bestilles fra marts måned. Alle bilerne er firehjulstrukne og skal konkurrere med især Toyota Hilux, VW Amarok og Nissan King Cab.

Isuzu går for at lave meget slidstærke biler, forklarer Mogens Lindahl-Jessen fra Nellemann:

- Som den eneste pickup på markedet kan vi tilbyde 3.500 kg på trækkrogen. Det fortæller i sig selv en del om bilens styrker.

Isuzu blev grundlagt i 1916 og er den ældste producent af varebiler i Japan. Isuzu har tidligere været ejet af GM, men er i dag under Mitsubishis vinger.

0 kommentarer
Vis kommentarer