Annonce:
Annonce:

Fede rabatter på den nye bil

Ny bil? Der er tusinder at spare ved at få tilbud på populære biler online. Selv mikrobiler er der pæne rabatter på

Peugeot 308 er ny på det danske marked. Men alligevel er der 40.000 kr. at hente ved at få tilbud på den online
Peugeot 308 er ny på det danske marked. Men alligevel er der 40.000 kr. at hente ved at få tilbud på den online
Annonce:
Følg Biler

At der kan være mange penge at spare på at forhandle om dyrere luksusbiler er de fleste af os nok klar over. Mange af os har hørt historier om eller måske selv prøvet at opnå kæmpe besparelser på købslå ivrigt nok med bilforhandleren.

Men nu har et nyt dansk-udviklet bilsite - Autooffer.dk - udviklet et system, der sætter rabatterne i system. En lille analyse, som Ekstra Bladet har fået lavet, viser at der nemt er 5-10 procent og i nogle tilfælde 21 procent at spare på den nye bil.

Og det er ikke kun de lidt ældre, hengemte bilmodeller, der er penge at spare på. Helt nye biler som den seneste Nissan Qashqai er der fornuftige penge at spare på ved at sætte bilen udbud.

Annonce:

33.000 på helt ny Nissan
En konkret Nissan Qashqai med en 1,5 liters dieselmotor står til 372.000 kr. inklusiv metallak og leveringsomkostninger. Men da forhandlerne havde budt på bilen via autooffer.dk endte bilen på 339.900 kr. - en rabat på solide 33.000 kr. eller 8,7 procent.

Hent hele analysen som pdf

Selv kampagnebiler kan der være penge at spare på, viser eksemplet med en Huyndai i20 1,25 XTR. Den står udbudt til 142.270 kr. inklusiv metallak og levering, men efter en solid rabat på 15.000 kr. kunne kunden få den til 127.000 kr. - svarende til 10.7 procent.Selv en billig udgave af Ford Ka, som står til 83.000 kr. er der 10.000 kr. at hente på
Selv en billig udgave af Ford Ka, som står til 83.000 kr. er der 10.000 kr. at hente på


80.000 i rabat på Honda
Men der er langt mere at spare på den rette bil, viser tallene:

En næsten ny demomodel af Honda CR-V med elegance-udstyr og metallak står til 385.780 kr. Da forhandlerne har budt på bilen, ender den med at blive hele 81.000 kroner billigere og står til 305.000 kr. - en helt enorm rabat svarende til 21 procent af den vejledende udsalgspris.

10.000 på en mikrobil
Selv en Ford Ka, som i forvejen er billig er der ret mange penge at hente på via portalen.

Annonce:

En tredørs Ford Ka i mellemudgaven Trend Plus står til 83.410 når metallakken og leveringsomkostningerne er lagt oven i basisprisen. Og da bilen havde været udbudt på autooffer, lød tilbuddet på 73.410 kr. - en rabat på 10.000.

Forhandlerne vil gerne være med
Men hvorfor er bilforhandlerne overhovedet interesserede i at faldbyde bilerne gennem en on-line service, når der bliver barberet så mange penge af fortjenesten, spørger vi? Svaret ligger ligefor: Det er vigtigt for sælgerne derude at få biler ud over rampen - næsten uanset hvad de tjener på det.

- Man kan ikke sige nej til en mulighed for at sælge en bil. Dertil er der simpelthen for meget rift om kunderne, fortæller en sælger hos en Kia-forhandler os.

Sitet autooffer er baseret på, at man går ind og specificerer sin bil med den farver og udstyr. Så trykker du på en knap, og bilen med lige netop dét udstyr går i udbud hos alle de forhandlere, som er tilmeldt systemet.

- Og efter typisk et par dage dukker tilbuddene op, fortæller Søren Malmskov, der er stifter og direktør af autooffer.dk.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Claus Hjort Frederiksen kræver åbenhed – men dørene smækkes i
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

nyt billede

Bagholdet

Annonce:
Annonce: