Fast & Furious 7 på vej

Fast And Furious 6 er end ikke på gaden, før 7'eren bliver annonceret

Fast And Furious 6 udkommer den 23. maj i Danmark - men allerede nu er 7'eren planlagt til udgivelse.
Fast And Furious 6 udkommer den 23. maj i Danmark - men allerede nu er 7'eren planlagt til udgivelse.

Filmene 'Fast & Furious' er i den grad populære - ikke pga. filmenes plot, men fordi du roligt kan slå hjernen fra, læne dig tilbage i sofaen og få serveret masser af action, lækre biler, dækrøg, numser, muskler og bryster i vilkårlig rækkefølge. Og hvad mere kan man så forlange mere?

Ja, vi og vi er godt klar over at Fast And Furious 6 ikke udkommer før 23. maj i Danmark, men på trods af det, er nyheden om endnu en fortsættelse af den populære bil-action-serie altså slået op.

Annonceringen af Fast And Furious 7 blev foretaget af ingen ringere end Vin Diesel, skuespilleren der spiller Dom Toretto og også fungerer som producer på filmen, oplyser Variety.

Vin Diesel frigav nyheden for en gruppe af biografejere i Las Vegas i tirsdags i forbindelse med et arrangement hvor også Paul Walker, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster og Tyrese Gibson deltog.

Det er endnu ikke klart, hvilke roller - eller biler - vi kommer til at se i syveren, men Variety fortæller, at Vin Diesel beskrev Fast And Furious 7sandsynligvis bliver den største af dem alle. Og med forbeholdet "sandsynligvis" har Vin Diesel givetvis ikke sagt for meget.

De hidtidige film er udkommet med to års mellemrum. Syveren forventes at udkomme den 11. juli 2014 i de amerikanske biografer.

0 kommentarer
Vis kommentarer