Her er Ferrarien

Den ultimativt hurtigste og mest avancerede Ferrari gadebil er døbt LaFerrari, ganske enkelt

Den er lav, fræk og vanvittigt hurtig, den nye Ferrari-topmodel, kaldet LaFerrari.
Den er lav, fræk og vanvittigt hurtig, den nye Ferrari-topmodel, kaldet LaFerrari.

En biludstilling uden Ferrari er som en fodboldkamp uden mål: Spillet og spændingen kan være i top, men man går hjem med en følelse af at være gået glip af noget vigtigt. Den flade fornemmelse slipper gæsterne på biludstillingen i Geneve for. Her diskes op med en spritny model, kaldet LaFerrari, som samtidig er den hidtil hurtigste Ferrari og erstatter den legendariske Enzo.

Ved middagstid blev bilen præsenteret på den stuvende fulde Ferrari-stand, og beskuerne kan både glæde sig over det lækre design, men ikke mindst den vanvittigt avancerede teknik.

Vi er nærmest på Formel 1 niveau, når det gælder teknikken. Her er der en 6,3-liters V12 motor kombineret med to elmotorer, der yder det, som svarer til 163 hk.

Til gengæld er italienerne noget upræcise, når de skal angive fartuhyrets præstationer: De nøjes med at konstatere, at den tager under 3 sekunder om at nå 100 km/t og kan køre over 350 km/t. Feinschmeckere vil måske også interessere sig mere for, at LaFerrari er 5 sekunder hurtigere rundt på fabrikkens egen testbane, end den legendariske Enzo-model var det.

Den danske Ferrari-importør regner med at kunne levere Ferrari LaFerrari. Der skal kun bygges 499 stk.

1 af 2 LaFerrari er udstyret med en V12-motor og 800 hk, som suppleres af to elmotorer med i alt 163 hk.
2 af 2 Den er lav, fræk og vanvittigt hurtig, den nye Ferrari-topmodel, kaldet LaFerrari.
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Biler
Seneste i Biler
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere