Spar op til 4.000 kr. på jydekrogen

Skal du have krog på inden påske, kan du spare mellem 1.200 og 3.900 kr. ved at se dig for

Du har fået ny bil - eller ny brugt bil - siden sidste campingsæson eller havesæson, men der var ikke lige krog på. Så inden den ny sæson starter i påsken, skal du have indhentet tilbud på montering af jydekrog og ledningsnet. Og her kan du spare tusinder af kroner, viser et pristjek, som eb.dk har fået værkstedsportalen autobutler til at foretage.

 

LÆS OGSÅ:

Bilnyheder - 2. jan. 2013 - kl. 22:42 Giv mikrobilen vokseværk

Størst forskel fandt vi på et træk til en Peugeot 405, som med en toliters motor kan være en udmærket campingtrækker i lavprissegmentet. Her fik vi fra et af et Mekopartner i Thisted et tilbud på 3.359,38 kr. Normalprisen i de nærmeste større byer var 7.300 kr. Så her er der sparet over 3.900 kr.

Besparelsen i det her tilfælde er udsædvanlig stor. Men man jo være heldig, at et værksted i nogle år har haft et anhængersæt liggende, de gerne vil af med. En gennemsnitsbesparelse på 2.004 kr. svarende til 30 procent er der imidlertid at hente, viste seks eksempler fra autobutler-værksteder forskellige steder i landet:

Bedste måde at få en billig trækkrog på, er at begynde med at lægge en forespørgsel ud på på autobutler. Og så kan du jo altid spørge dit eget værksted, om det kan matche de priser du får derfra.

LÆS OGSÅ: Smart cykelholder til bilferien

De største besparelser opnås i øvrigt ofte, når man er klar til at køre et stykke væk fra de store byer, men værksteder i de små byer er ofte flinke til at stille lånebil til rådighed for en symbolsk sum eller ingenting.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Biler
Seneste i Biler
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere