Super-BMW foran Pumpehuset

Pumpehusets ansatte i København tog billeder af hemmelig BMW i8 her til morgen- Hej Anders. Her er den nye BMW i8 fanget under testkørsel i København i morges på Pumpehusets parkeringsplads.

Sådan skrev Ronnie Hansen, direktør for Pumpehuset til Ekstra Bladet Biler, for nogle få øjeblikke siden til os.

På billederne ses en camoufleret BMW i8, som holder parkeret foran koncertstedet. Bilen har ifølge en anden læser været i københavn siden den 23. hvor den blev set kørende over Øresundsbroen - efter at have været testet i svensk polarkulde - hvor det engelske bilmagasin EVO i øvrigt har fået en køretur i bilen. ( SE indslaget herover eller se hele indslaget her).

 

I indslaget kan du tydeligt høre den trecylindrede motor, som ifølge EVO-journalisten lyder som en tidlig Porsche 911. BMW-teknikeren bag rattet fortæller, at man stadig arbejder på at fintune lyden, så den bliver mindre traktor-agtig.

Teknisk set BMW i8 en hybridbil udstyret med en benzinmotor på tre cylindre og en elmotor. Elmotoren trækker på forakslen mens benzinmotoren trækker på bagakslen. Den samlede ydelse er 344 kW, svarende til 467 hk- så der bliver tale om en usædvanligt hurtig bil. Det er nok heller ikke nogen tilfældighed, at BMW i8 ligner Audi R8 til forveksling - en bil, som BMW af forskellige årsager ikke hidtil har valgt at tage konkurrencen op med.

 

 

Motoren skal i øvrigt bygges i England på BMW motorfabrik i Birmingham.

BMW i8 bliver vist på Frankfurt motorshow til september og forventes på markedet i begyndelsen af 2014.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Biler
Seneste i Biler
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere