TV: Mystisk person giver Ferrari Enzo tæsk

Topmodellen Enzo får tæsk på grus- og mudderveje. Men hvem fører den dyre Ferrari?

Se Enzoen få tæv i tv-klippet over artiklen
----------------

Programmet Top Gear har superkøreren The Stig, som tvinger alverdens superbiler rundt i svingene mod uret.

Men selvom det i mange år var en velbevandret hemmelighed, hvem der var bag hjelmen, blev Perry McCarthy afsløret som køreren tilbage i 2003.

Frem til 2010 sad Ben Collins bag rattet, mens det nu igen er uvis, hvem der får lov til at lege med de million-dyre biler i det succesfulde BBC-program.

SE:

Der blev ikke sparet på krudtet, da den ukendte chauffør fyrede op under den helt nye Rolls-Royce i en stor, engelsk park Bilnyheder - 28. dec. 2012 - kl. 18:22 Mysterie: Ukendt kører rally i Rolls-Royce

Nyt fænomen
En ny hemmelig kører er dog ved at blive en sensation på nettet.

Bag YouTube-kanalen 'TaxTheRich' er der nemlig gennem det seneste år blevet delt videoer af superbiler, herunder en Rolls-Royce Phantom, som blev brugt til markræs.

I en ny video får topmodellen fra Ferrari, Enzo, også tæsk på beskidte veje, mens de 650 hestekræfter brøler, når bilen drifter i de mudrede sving.

SE:

Se også: Ferrari F70 vises til marts

Rigmandssøn kan stå bag
Bloggen Carthrottle.com kunne sidst afsløre, at der formentlig var tale om Harry Hunt, som er en professionel, britisk rallykører. Han er søn af Jon Hunt, som er en succesfuld entreprenør, som selv samler på dyre biler.

Bloggen har igen modtaget tip om, at det kunne være den 24-årige fuldblodsracer-dreng, men det har en talsmand for YouTube-kanalen afvist overfor Carthrottle.

Derfor spekuleres der nu i, hvem der har attitude og penge nok til at bruge en Ferrari Enzo som en gammel Golf.

Har du et bud? Deltag i diskussionen under artiklen.

1 af 2 
2 af 2 
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Biler
Seneste i Biler
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere