Stem på den fedeste Super Bowl reklame

Bilproducenterne kæmper om at lave de mest fantasifulde tv-reklamer - her er de!

Hyundai Genesis Super Bowl reklame

Superbowl er USA's største sportsbegivenhed. Men bag sportskonkurrencen kører en anden konkurrence om at lancere de bedste nye tv-reklamer, og her er flere bilproducenter med helt i toppen.

Et 30 sekunders spot koster nemt 20 millioner kroner og bliver set af millioner af amerikanere, som sidder klinet til skærmen under Super Bowl.

Og i år overgår reklamebureauerne hinanden i kæmpe-budgetter og med kendte skuespillere. F.eks. har Mercedes-Benz benyttet sig af den verdensberømte Willem Dafoe, som blandt andet er kendt for Spiderman-filmene, Vilde hjerter og ikke mindst som sergent Elias i vietnamfilmen Platoon.

Willem Dafoe har skarp konkurrence fra den skinny, men brystfagre model og skuespiller Kate Upton, som i en banal men effektiv reklame vasker Mercedes-bilen.

Hyundai giver den gas på flere måder, og er det bedst repræsenterede bilmærke i Super Bowl reklamefladen og har produceret hele fire tv-reklamer.

Se den 1. reklame her: lSe reklamer (der er mange flere, men vi har udvalgt 10 i TV-galleriet herover) - og stem i boksen herunder

0 kommentarer
Vis kommentarer