Facelift til populær familieflytter

Renaults rummelige familieflytter får et facelift af fronten

Selve bilen er der ikke ændret ret meget ved. Altså udover fronten, der i den grad har fået en opstrammer med det markante store Renault logo som det mest iøjenfaldende.
Selve bilen er der ikke ændret ret meget ved. Altså udover fronten, der i den grad har fået en opstrammer med det markante store Renault logo som det mest iøjenfaldende.

Først var det Twingo og nu er det så Renault Scenic/Grand Scenic, der har fået et facelift af de mere markante.

Selv om modellen kun har få år på bagen, er Renault nu klar med det andet mindre facelift på Scenic- og Grand Scenic-modellerne. Der er ingen større tekniske ændringer på bilen.
Scenic og Grand Scenic får nu en front, som ligger på linje med den nye stil fra chefdesigner Laurent Van den Ackers. Ackers er manden, der har skabt den nye Clio fra bunden og har faceliftet Twingo i samme stil - blandt andet med et større Renault-logo.

Inden døre kan Scenic-modellerne nu udstyres med Renaults R-link system, som ud over radio, medieafspiller og bluetooth telefoni også byder på live navigation og mulighed for at modtage mails, apps og surfe på nettet.

De faceliftede Scenic-modeller lander herhjemme i løbet af foråret til priser, der forventes at ligge på niveau med de nuværende. Det vil sige, at den femsæders Scenic starter fra 219.000 kr., mens modellen med syv sæder begynder fra 250.000 kr.

Siden Renault med modellen Scenic skabte en helt ny bilklasse tilbage i 1996, har succesen været til at tage at føle på. I alt er der produceret mere end 4.3 mio. eksemplarer af familiebilen.

LÆS OGSÅ:

Se også: Meningsløse brintbiler?

LÆS OGSÅ:

Se også: Endelig: nye motorer til Kia


1 af 2 Indenfor er der sket lidt mere. Blandt andet er det nu muligt at få bilen med Renaults R-link system. Et system, der udover radio, medieafspiller og bluetooth telefoni, også indeholder live navigation og mulighed for at modtage mails, surfe på nettet og meget andet.
2 af 2 Selve bilen er der ikke ændret ret meget ved. Altså udover fronten, der i den grad har fået en opstrammer med det markante store Renault logo som det mest iøjenfaldende.
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Biler
Seneste i Biler
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere