TV: Lynhurtig Nissan 370

Den første gadebil fra Nissans motorsportsafdeling er lanceret - næste nummer i rækken er Nissan 370Z

Vi har netop kørt den allerførste gadebil fra Nissans motorsportsafdeling, en spiffet Juke med 200 hk - og er imponerede over, hvad Nissan har begået for ganske få midler. Juke Nismo kører forrygende - og langt sjovere end nogen anden bil i den lille Polo-klasse - på trods af sit høje SUV-præg. Den test vender vi tilbage til i løbet af weekenden.

Inden da kan vi fortælle historien om den næste Nismo-model i rækken: Nissan 370Z Nismo, som du kan se i TV-indslaget herover. At Nissans marketingsfolk ikke interesserer sig lige så meget for biler, som de ingeniører, der har skabt bilen, har desværre haft den konsekvens, at den fede motorlyd er blæst bort af corporate musak. Men så kan du måske også bedre koncentrere dig om kendsgerningerne her:

Den normale Nissan 370Z yder 328 hk, men i Nismo-udgaven får den 344 hk. Ikke nogen voldsom forøgelse, men med tanke på hvad 10 hk og lidt fintuning af undervognen har gjort for Juke Nismo, er vi sikre på, at 370 Nismo nok skal blive en sjov oplevelse. Nismo-udgave klarer de første 100 km i timen på 5,2 sekunder.

370Z Nismo findes allerede i USA, men den europæiske version har en helt anden og mere sportslig opsætning.

Bremserne er nye og har blandt andet fået stivere bremseslanger for mere kontant oplevelse, når du træder på pedalen. Udstødningsystemet er også udviklet specielt med henblik på en mere rå lyd. Nissan har desuden ændret aerodynamikken, så bilen har mere downforce end standardmodellen.

Nismo-udgaven af 370Z kommer på markedet til sommer - og vi glæder os til at prøve den og lover at sende V6-lyden ud gennem dine højttalere ...

LÆS OGSÅ:

Se også: Bisset Boble

1 af 4 
2 af 4 
3 af 4 
4 af 4 
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Biler
Seneste i Biler
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere