Hyundai vil være smartere

Hyundai vil bide skeer med tyske luksubiler med en ny og europæiseret Genesis

Koreanske Hyundai lurer på Audi A6 og BMW 5-kunderne. Den store Genesis sedan, som har pæn succes i USA, har nemlig fået en designmæssig overhaling af hofdesigner Peter Schreyer og er nu måske på vej til Europa, mener det svenske Auto, Motor & Sport.

Bilen på billederne er den Hyundai Genesis Concept HCD-14, som blev vist på Detroit motor show i januar, og giver et hint om hvad vi kan forvente os af den kommende model. Men om der kommer en særlig faceliftet version til Europa inden en helt ny model bliver præsenteret er uklart.

Klart er det til gængæld at næste generation af Hyundais luksus sedan bliver designet til ikke blot USA og Asien, men også til Europa.

Genesis version II vil blive stoppet til randen med randen med nye tek-features som LED-forlygter og en række førerhjælpesystemer, som man ikke finder i Hyundai i dag.

Motorerne fortsætter som hidtil med et par tilføjelser:

Hyundai vil tilbyde en 3,8-liters V6'er og en 5,0-liters V8-motorer med hhv. 333 og 430 hk (Se 2013-udgaven i TV-indslaget herover). Det europæiske marked vil desuden blive tilbudt en fire-cylindret diesel, der yder 220 hestekræfter. En diesel-hybrid bliver også en mulighed.

Coupe-modellen som kan købes herhjemme bliver dog ikke lavet om ved samme lejlighed, men forventes at få yderligere to år inden en fornyelse.

LÆS OGSÅ:

Se også: Ferraris F70 får 950 hk


1 af 3 
2 af 3 
3 af 3 
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Biler
Seneste i Biler
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere