TV: Løj Bugatti Veyron-ejer efter han kørte i havet?

ANKLAGE: Ville score høj forsikringssum. FORKLARING: Pelikan på vejen

Kan du spotte en pelikan i tv-klippet over artiklen?
-------------

Knap fire millioner har set uheldet på nettet, hvor ejeren Andy House parkerede sin Bugatti Veyron i havet.

Det fik elskere af janteloven til at klappe i hænderne, hvor superbilen til 7 millioner kroner kørte i havet. Og nu får de måske endnu mere rygvind.

SE EFTERBILLEDER:

På den texanske ø Galveston, som ligger i den mexicanske golf, bor der selvsagt en masse rige amerikanere, som er glade for dyre biler. En af dem ejer den vandglade Bugatti Bilnyheder - 12. nov. 2009 - kl. 21:10 Se det på TV: Bugatti Veyron kørte i havet

Uheldet skete i 2009, hvor bilen endte på en meter dybt vand, mens en hurtig amatørfotograf fangede den kostelige ulykke på kamera.

Ifølge politiet fortalte House dengang, at han havde tabt sin telefon i bilen, og da han kiggede op igen, stod en pelikan på vejen. Det fik ham til at køre i det salte hav.

Kunne score kassen
Andy House meldte ulykken til sit forsikringsselskab, og da det var en limited edition, kunne han få omkring 14 millioner kroner i forsikring. Salgsprisen ville være langt lavere.

Nu har hans forsikringsselskab så anlagt sag, fordi de ikke mener, at der er hold i hans forklaring. De mener ikke, man kan se en pelikan på videoen. Dermed antyder de, at han kørte bilen i havet for at score en høj forsikringssum.

MERE VEYRON:

Bilnyheder - 10. mar. 2011 - kl. 08:52 Bildæk til 250.000 kr.

Det er yderst sjældent, at forsikringsselskaber fører sager så lang tid efter en ulykke. Men deres mistanke bestyrkes af, at der ikke var bremsespor på vejen, mens bilens motor gik i 15 minutter i vandet, før den druknede. Ingen gjorde noget.

Andy House selv har ikke nogen kommentarer, men siger gennem sin advokat, at de ikke vil føre sagen gennem medierne.

I stedet vil de fremlægge beviser i den kommende retssag, som begynder denne uge.

Bedøm selv. Kan du se en pelikan i videoen over artiklen?

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere