Korttids-leasing for 100 kr.

Krisen gør mini-leasing populært. For blot 100 kr. om dagen kan du lease en Fiat 500

En Fiat 500 koster 3.000 kr. svarende til 100 kr. om dagen at mini-lease
En Fiat 500 koster 3.000 kr. svarende til 100 kr. om dagen at mini-lease

Normalt koster det boksen at leje bil i Danmark. Men med et nyt tilbud fra leasingselskabet Sixt kan du nu lease en bil fra 30 dage og op uden at skulle lægge en udbetaling.

Sixt kalder modellen for minileasing - og betyder i praktisk, at du ikke bliver bundet på hænder og fødder af en lang leasingkontrakt, og heller ikke mister noget indskud.

En Fiat 500 koster 3.000 kr. svarende til 100 kr. om dagen at mini-lease. Normalprisen er 4.640 kroner, men Sixt tilbyder altså den fikse lille bybil inklusiv 2.100 km for 3.000 kr. - og det er vel at mærke inklusiv forsikringer og alle faste omkostninger - men uden benzin.

750 ekstra for en stor bil
Smider du blot 500 ekstra får du en væsentligt større bil - en Peugeot 308, og har du endnu mere brug for plads, kan du for yderligere 250 kroner - eller 3.750 kr. om måneden - få lov at køre Peugeot 508 SW.

Konceptet med minileasing er ikke nyt, men det er priserne, som Sixt tilbyder netop nu, fordi man fra moderselskabet ønskede, at datterselskaberne skulle finde på noget spektakulært i forbindelse med leasingselskabets 100 års fødselsdag.

Stor stigning
- Lidt overraskende er minileasing er blevet meget populært, fortæller direktør Kasper Gjedsted, Sixt Danmark.

I år har Sixt haft en stigning på 60-70 procent på minileasing, og det mener Kasper Gjedsted blandt andet kan tilskrives krisen, som gør, at folk ikke kender deres fremtidige økonomiske situation og derfor søger at undgå at binde sig økonomisk over en længere periode.

Folk vælger dog minileasing af forskellige årsager. Nogle drømmer om en ny bil, men har ikke råd. Andre bruger muligheden for at finde ud af om behovet for bil overhovedet er til stede, fortæller Kasper Gjedsted til eb.dk.

- Og så er der firmaerne, som minileaser biler til nyansatte, som er på prøvetid, forklarer Kasper Gjedsted.

LÆS OGSÅ:

Se også: Billige leasingbiler er tilbage

kommentarer
Vis kommentarer
Biler Mest læste
Seneste i biler
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen