Billige leasingbiler er tilbage

Fiat og Alfa spiller op til køberne med en bunke sjove biler til super leasingpriser

Alfa MiTo kan privatleases fra 2.495 kr. med en førstegangsydelse på 30.000 kr.
Alfa MiTo kan privatleases fra 2.495 kr. med en førstegangsydelse på 30.000 kr.

Med priser fra blot 1.695 kroner pr. måned for en ny Fiat 500 eller 2.495 kr. for en ny Alfa Romeo MiTo, er det igen blevet attraktivt at privatlease.

Alm. Brand Leasing har indgået aftale med Fiat om at tilbyde privatleasing af både Fiat og Alfa Romeoer gennem de autoriserede Fiat og Alfa Romeo-forhandlere.

Hos Fiat ved man udmærket, at rigtig mange danskere vil gøre alt for at slippe for bekymringer og uforudsete udgifter.

Derfor har det været vigtigt for Fiat og Alfa Romeo at få nogle ordentlige leasingpriser på plads igen efter at regeringen i foråret ødelagde danskernes mulighed for at få sig en god bil til en fornuftig pris ved at ændre afgiftsystemet så det ikke længer kunne betale sig at lease.

Hårdt arbejde
Og det er altså lykkedes, fortæller Svend Overgaard Laursen, direktør for Fiat Group Automobiles Denmark.

- Vi har arbejdet hårdt på igen at kunne tilbyde et attraktivt leasingprogram for alle dem, der ønsker en nem og ukompliceret måde at have bil på.

I praksis er Fiat 500 blevet 100 kr. dyrere end før leasingindgrebet - men denne gang er der aircondition med i prisen.

LÆS:

Se også: Staten taber stort på bilsalg

Alfa MiTo for 2500 kr.
Også Alfa Romeo Mito er blevet til at komme i nærheden af igen. En Alfa Romeo MiTo fra 2.495 kr. pr. måned inkl. fuld service og vedligeholdelse samt vejhjælp.

Fiat og Alfa Romeo-kunder kommer desuden til at nyde godt af muligheden for at tilkøbe eksempelvis en dækaftale, som kan indeholde sommer- og vinterdæk samt udskiftning og opbevaring af dæk. Alm. Brand Leasing er en del af Alm. Brand Bank og kan derfor gennem Alm. Brand Koncernens forsikringsselskab også tilbyde en attraktiv bilforsikring med priser fra 390 kr. pr. måned.

Derudover er der gode rabatter at hente på brændstof. De rabatter får Fiat og Alfa Romeos privatleasingkunder glæde af, hvis de tilknytter en brændstofaftale. Med aftalen opkræves brændstofforbruget sammen med den månedlige leasingafgift.

På den måde kan kunderne vælge at have alle omkostninger inkluderet i den månedlige leasingafgift, bortset fra ejerafgiften. Den bliver opkrævet direkte.

LÆS OGSÅ: Kør Audi for 2.500 kr. om måneden.

1 af 2 Så er der igen lagt op til at Fiat 500 igen kan blive Danmarks mest populære bil. Fiat 500 kan privatleases fra 1.695 kroner med en førstegangsydelse på 25.000 kr.
2 af 2 Alfa MiTo kan privatleases fra 2.495 kr. med en førstegangsydelse på 30.000 kr.
kommentarer
Vis kommentarer
Biler Mest læste
Seneste i biler
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen