Ny, dansk bog om Peugeot

Kan du huske 205 Turbo 16? Hvem opfandt foldetaget til en 206 CC? Svarene får du en helt, ny dansk bog om Peugeot. Bogen kan du købe her

Peugeot-bogen kan købes online og koster 299 kr.
Peugeot-bogen kan købes online og koster 299 kr.

Bogen ’Peugeot’, som er skrevet af forfatter og journalist Christian Frost, går i dybden med et af Danmarks mest solgte bilmærker og kommer omkring alt fra den nye 508 til den legendariske 205 Turbo 16.

Bogen beskriver legenden om familiefirmaet, der startede med at lave værktøj, peberkværne og kaffemøller og måtte kæmpe sig gennem både familiefejder, verdenskrige og det, der kunne have været en fatal økonomisk krise.

I dag står Peugeot som en af de stærkeste bilproducenter i Europa, og det gør ikke historien mindre fascinerende, at tusindvis af danskere kører i en Peugeot hver dag.

Der er historien om fabrikken, de største klassikere, de moderne teknologier og ikke mindst de vigtigste uddrag fra modelprogrammet, som det ser ud i dag. Ikke mindst indeholder bogen et uundværligt modelregister over de vigtigste Peugeot-modeller fra slutningen af 1800-tallet frem til i dag.

Bogen ’Peugeot’ af Christian Frost udgives af forlaget Duckshoot Media. Prisen for et eksemplar er 299 kroner og kan købes lige her.

1 af 2 Bogen Peugeot indeholder historien om Peugeot sammen med en masse flotte billeder
2 af 2 Peugeot-bogen kan købes online og koster 299 kr.
0 kommentarer
Vis kommentarer