Populær 4x4 på kampagne

Ny Toyota RAV4 på vej. Tilbud på den gamle

Sådan kender vi RAV4   nu er den sat på tilbud. (Fabriksfoto)
Sådan kender vi RAV4 nu er den sat på tilbud. (Fabriksfoto)
En af Danmark mest solgte 4x4-modeller på gule plader er Toyota RAV4. Den befinder sig i klassen med pris-fornuftige SUV-biler på linje med Suzuki Grand Vitara, Honda CR-V og Nissan X-TRAIL.

Det er i omegnen af 200.000 kroner alt efter udstyr og motorstørrelse - et niveau, der har lagt sig støt på en stor gruppe bilkøberes ønskeseddel. Det handler om gule plader, lave afgifter og plads til hund eller træ til brændeovnen i stedet for børn - danskere med en vis alder eller unge par/enlige uden unger.

Nu har Toyota - måske ikke overraskende - sendt en såkaldt kampagne-model af RAV4 på banen. Lokkemidlet er ekstra udstyr, men her ikke det vilde: Et soltag!

O.k., der er også Traction Control på sikkerhedssiden som ekstra tilbehør. Priserne starter ved 196.884 kroner plus moms.

Interessant er det også, at den helt nye RAV4 er på trapperne. Til introduktion i løbet af foråret 2006. Og her er meget nyt. For det første er designet ændret markant -den nye RAV4 har smidt de fremstående tænder (læs: kofangere). Fronten er blevet strømlinet, og det er både to skridt frem og et tilbage. Stilen er præget af enkelthed i stil med Honda CR-V uden de store dikkedarer. Hækken er endnu mere markant i sin fornyelse og ligner noget, vi kender fra franske hatchback-modeller.

Det bliver spændende at se reaktionen herhjemme. RAV4 har en stort og trofast dansk publikum, men holder det nye design?