Nordmand bliver stoppet - kører 200 i timen

Gumball 3000 er slut - 5000 km er tilbagelagt i vores matsorte racer. Sådan oplevede vi det

Et eventyr er forbi. Vi har kørt godt 5.000 km i regn, sol og med gassen i bund. Og det er med blandede følelser vi tager afsked med vores Gumball 3000-rally, bilerne og kørerne, de celebre fester og den fisefornemme galla-atmosfære.

Vores første møde med Gumball 3000 har været sjovt, spændende og trættende. Sjovt at se bilerne og møde chaufførerne, spændende at brage afsted med 180 i timen omringet af Ferrarier, Lamborghinier og AMG-Mercedeser. Til gengæld har den mere lavpraktiske del af Gumball-arrangementet været lige til at stoppe derop hvor solen aldrig skinner.

Gumball-teamet har ikke tjek på en skid, for at sige det på godt dansk, alting sejler, lige fra waypoint-koordinater til noget så banalt som at sikre, at der var hotelværelser nok på de forskellige destinationer. Men måske er det sådan at Gumball 3000 skal være?

Alligevel tager vi hjem med en følelse af at have været med til noget stort! Nu forstår vi hvad Gumball 3000 er - en kæmpestor, improviseret, men også cool fest for fartgale tosser med mange penge.

I slutningen af videoklippet bliver en Gumball-bil stoppet - han har efter eget udsagn kørt 200 km i timen i Wien - og det bryder politiet sig ikke synderligt om.

- Vi blev skældt ud. Politibetjenten, der stoppede os, flippede fuldstændig ud, fortæller manden der kørte Porschen i indslaget.

Bøden lød på 2.000 euro og dommen blev afsagt på stedet af en dommer indhentet til formålet.

Tak til vores sponsor Betsafe. Og tak til Danni fra Gumball-teamet - thanks Danni.

De kommende dage lægger vi de sidste gakkede historier op her på sitet.

Se også: Gumball 3000: Hvad sker der lige her?Se også: Aha-medlem i sædfarvet LadaSe også: Blæser med 200 i timen gennem byenSe også: Gumball 3000 - brølet fra superbilerne!Se også: TV: 'The Hoff' vil kysse Ekstra Bladets bilSe også: Gumball 3000: Smadrede biler og pornobagmændSe også: TV: Gumball-bilerne sendes afstedSe også: To tosser og en bilSe også: Så fik vi V8-lyd i symaskinenSe også: Smoking? Hvad siger du?Se også: Gumball - dytten er i drømmelandSe også: Gumball 3000 - startproblemerSe også: Ferrari pulveriseret

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere