Annonce:
Annonce:

Ferrari til 16 mio - plus afgifter!

Hvad siger du til en Ferrari til 16,5 millioner kroner - uden afgifter! Lige nu er der over 50 Ferrarier til salg herhjemme. Se et udvalg her ...

En Ferrari, som denne her må ikke sælges videre. Det har køberen skrevet under på, da han bestilte bilen. Alligevel har en dansk forhandler dansk forhandler bilen stående til 2,2 mio. euro. Bilen - en Ferrari Laferrari - var oprindelig bestilt og depostitum betalt. Men ejeren kunne ikke betale restsummen op til 1,5 mio. Euro. Derfor sælger konkursboet bilen for 2,2 mio. euro. Selvom bilen er til salg i Danmark, står den i Tyskland
En Ferrari, som denne her må ikke sælges videre. Det har køberen skrevet under på, da han bestilte bilen. Alligevel har en dansk forhandler dansk forhandler bilen stående til 2,2 mio. euro. Bilen - en Ferrari Laferrari - var oprindelig bestilt og depostitum betalt. Men ejeren kunne ikke betale restsummen op til 1,5 mio. Euro. Derfor sælger konkursboet bilen for 2,2 mio. euro. Selvom bilen er til salg i Danmark, står den i Tyskland
Annonce:
Følg Biler

Selvom Danmark, som Thorkild Thyrring ynder at fortælle - er et automotivt uland - sker det heldigvis, at nationen bliver beriget med biler, som man normalt skal til Dubai for at få glimt af. I dag har jeg fundet tre af de temmeligt pebrede Ferrarier og en billig som rosinen i pølseenden ...

Ferrari F40, en F50 og Ferrari Enzo er biler, som trods et prisskilt på adskillige millioner af kroner altså kan findes i danske brugtbilforretninger.

LÆS OGSÅ: Staten nægter at anerkende vejhul-skader

Ferrari F50 fra 1996
Ferrari er ikke rigtig noget særsyn i Danmark længere. Men af og til dukker der altså alligevel en sjældenhed op, som i den grad er værd at holde øje med. Bilerne er investeringsobjekter - og de sælges også som sådan.

Annonce:

Ferrari F50 er bestemt ikke en bil, som der går 13 på dusinet af - den konkrete Ferrari F50, står lige nu til salg i Tappernøje på Sydsjælland. Bilen, der blev fremstillet for at fejre Ferrari’s 50 års fødselsdag, er kun fremstillet i 349 eksemplarer.Køn er den ikke sådan en F50'er, men den er hurtig, eksklusiv og dyr. Og der er en til salg i Danmark.
Køn er den ikke sådan en F50'er, men den er hurtig, eksklusiv og dyr. Og der er en til salg i Danmark.


F50'eren kan købes for svimlende 6,3 mio. kroner, men så får man til gengæld en 4,7 liters motor, 12 cylindre og 513 hestekræfter.

Se F50'eren til salg her:

Forhandleren har i også den helt nye Ferrari La Ferrari til salg for den svimlende sum af 2,2 millioner euro - svarende til 16,5 millioner kroner. - uden afgifter vel at mærke. Ferrari sælger - eller skulle jeg sige solgte - selv bilen for 1,3 mio. euro, da den stadig kunne bestilles vel at mærke ... Og noget tyder på at prisen er steget. I hvert fald har vi tidligere set Ferrari La Ferrari til salg for 3,2 mio. dollar - svarende til 17,5 millioner kroner, fortæller forhandleren til Ekstra Bladet.
Ferrari La Ferrarien står ikke i Danmark. La Ferrarien står i Tyskland - hvor den oprindelige køber ikke har haft råd til at betale bilen, som han har købt, fordi han er gået konkurs.

Samme forhandler har også en Ferrari La Ferrari til salg for 16,5 millioner kroner.
Samme forhandler har også en Ferrari La Ferrari til salg for 16,5 millioner kroner.


Ferrari F40 1989 – Liberty Walk Edition

Annonce:

Ti år før F50 lancerede Ferrari modellen F40, der skulle markere sportsbilsproducentens 40 års fødselsdag. Ved Lanceringen i 1987 var Ferrari både den dyreste, stærkeste og hurtigste serieproducerede bil i verden. Sammenlignet med moderne superbiler er F40 næppe klassens hurtigste eller stærkeste, men med 471 hestekræfter, 8 cylindre og topfart på 324 km/t kan den bestemt stadig være med.

Se bilen herDenne såkaldte 'Liberty Walk version' er modificeret af det Japanske tuning firma 'Liberty Walk' med unik spoile, otte stemplede kalibre, luftaffjedring, og malet i hvid, så den er til at adskille fra de utallige F40'ere på villavejen
Denne såkaldte 'Liberty Walk version' er modificeret af det Japanske tuning firma 'Liberty Walk' med unik spoile, otte stemplede kalibre, luftaffjedring, og malet i hvid, så den er til at adskille fra de utallige F40'ere på villavejen


Ferrari Enzo 6,0 F1

Men hvis en hvid Ferrari F40 er for fesen, er der også mulighed for at købe sig Ferrari’en, der har opnået at blive udråbt som bedste Ferrari nogensinde.

Baseret på formel 1 teknik var Ferrari Enzo den suverænt stærkeste superbil, da den fik premiere i 2003, og den kan stadig mænge sig med de hurtigste biler i 2014. 660 hestekræfter yder den monstrøse motor med 12 cylindre, hvilket giver bilen 350 km i timen på toppen, og så er bilen udstyret med sekventielt gearskifte og aktiv aerodynamik, der aktiveres via en hækvinge, når bilen når over 300 km i timen.

Enzoens succes affødte udviklingen af en mere olm udgave kaldet FXX, som selvom den lyder som om den er skabt til en B-film yder over 800 hestekræfter, og udelukkende var godkendt til kørsel på racerbane - og som kun findes i 30 eksemplarer.

Se Enzoen til salg her

Annonce:

Hvis du hverken er født med en sølvske i munden eller driver et internationalt pornosite er der heldigvis billigere alternativer - f.eks. denne smukke 308'er, som du kan købe for 395.000 kr.

Bilen står fuldstændig som en fabriksny bil, oplyser Leif fra Vinderup, der har bilen til salg: og skal man bedømme på billederne, ser det da også sådan ud. Bilen har haft en ejer i Hollywood oplyser Leif, som strækker sig til at oplyse, at det er 'en kendt filminstruktør'. Bilen er på hvide plader - og prisen er inklusiv registreringsafgift. Se bilen herEn Ferrari 308 bliver mere værd i øjeblikket, så måske er det her et bedre bud end pensionsopsparingen!
En Ferrari 308 bliver mere værd i øjeblikket, så måske er det her et bedre bud end pensionsopsparingen!


Få et overblik over alle de Ferrarier, som er til salg i Danmark her.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Nej, Mette - Danmark kan ikke mere nu
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: