Annonce:
Annonce:

Vild Range Rover til den skydegale millionær

Range Rover overgår sig selv med luksus i samarbejde med engelsk geværfirma

Udefra kan den særlige Range Rover-variant kun kendes på den unikke grønne farve. Det er indvendigt kræfterne er brugt. (Foto: Land Rover)
Udefra kan den særlige Range Rover-variant kun kendes på den unikke grønne farve. Det er indvendigt kræfterne er brugt. (Foto: Land Rover)
Annonce:
Følg Biler

Land Rovers Special Vehicle Operations, eller blot SVO, har virkelig travlt for tiden med at bevise, at de kan lave ekstraordinære biler. Nu har de så overgået sig selv ved at bygge den dyreste Range Rover nogensinde sammen med det engelske firma Holland & Holland. Det er et firma, som lever af at bygge de fineste jagtgeværer. Faktisk er de leverandører til det engelske hof, så vi er helt deroppe, hvor lillefingeren skal stritte, når man drikker the.

Den hurtigste Hellerup-traktor

Det er ikke fordi en almindelig Range Rover er skrabet, men SVO tager topmodellen, Autobiograph Black med længere akselafstand, og så går de ellers i gang med at forvandle interiøret med kun det fineste håndværk. På bagsædet er der 183 mm ekstra benplads, og to individuelle sæder, men alt træ er skiftet ud med særligt valnødetræ.

Annonce:

Masser af træ
Valnøddetræet er fransk og er lavet af ét stort stykke træ, som måler 1.500 mm gange 500 mm, så alle detaljer passer perfekt. Valnøddetræet er nemlig en af de kendetegn, som Holland & Holland geværkolber har været kendt for siden, de blev introduceret i 1835.

Læderet er selvfølgelig den tykkeste, fineste slags i en lækker espresso-farve, og dækker alt i kabinen, som ikke enten er træ, tykke tæpper eller metal. For dørsiderne, som normalt også er beklædt med lækker metal, har nu fået de mest sirlige indgraveringer, der matcher Holland & Holland-riflerne.

Guns bagi
Det, der virkelig adskiller Holland & Holland-modellen fra den almindelige Range Rover, er placeret i bagagerummet. Her findes et læder-beklædt aluminiumskabinet perfekt til at transportere dyre geværer over ujævnt terræn og selvfølgelig præget med Holland & Hollands logo.

Mercedes G-legende-wagen

Annonce:

Udefra kendes modellen kun på den særlige grønne farve, og på motorfronten kan du enten få den 5-liters kompressor V8'er med 510 hk eller den 4,4-liters store diesel V8'er med 340 hk. Der bliver kun bygget 120 Holland & Holland-modeller over de næste tre år.

Anser du dig selv for at være skydegal og kan ikke leve uden den særlige Holland & Holland-model, så skal du helst også være millionær, for prisen på danske plader ligger omkring 5,1 millioner kr. med afgift.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Politiske skandaler har siden 2003 udløst 12 kommissioner
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: