Bilmærke dumper prisen for at vinde terræn

Seat sænker prisen på sin mindste model – nu fås den til en uhørt god pris

Seat Mii er den billigste blandt trillingerne fra Volkswagen, men det er samtidig den absolut mindst solgte. Det skal en ny pris forsøge at ændre på. (Foto: PR)
Seat Mii er den billigste blandt trillingerne fra Volkswagen, men det er samtidig den absolut mindst solgte. Det skal en ny pris forsøge at ændre på. (Foto: PR)

De små trillinger fra Volkswagen har de seneste år taget danskerne med storm. VW Up, Skoda Citigo og Seat Mii er grundlæggende ens, men der er ingen tvivl om, at førstnævnte model kan tage en stor del af æren for succesen med langt størstedelen af salget.

Det til trods for, at det entydigt er den dyreste model af de tre.

Rapperens Hummer forventes at blive solgt for et større millionbeløb. (Foto: RR Auctions) Bilnyheder Tupacs sidste blærerøvs-slæde på auktion  

Nu forsøger Seat dog – som den mindst populære blandt trillingerne – at tage kampen op mod sine søskende. Derfor holder det spanske bilmærke udsalg med besparelser på op til 15.000 kroner.

Attraktiv pris på automatgear
En Mii med fem døre og udstyrsniveauet Style bliver 12.500 kroner billigere, så den nu kan købes til 84.900, og vil du gerne have en bil med automatgear, placerer Mii sig som en af de billigste muligheder i Danmark. En femdørs Mii med automatgear koster nu 94.900, hvilket er en besparelse på 15.000 kroner.

- Udover prisen har vi sørget for, at der ikke er tale om skrabede modeller, så selv køberne af den billigste Mii Style kommer til at få en bil med blandt andet aircondition, elruder og fjernbetjent centrallås, lyder meldingen fra Jesper Stoltenberg-Mathiesen, der er direktør for Seat Danmark.

De nye kampagnepriser er allerede tilgængelige hos Seat-forhandlerne. Tilbuddet gælder ifølge importøren så længe lager haves og i en begrænset periode.

Vi har det varmeste klima blandt de skandinaviske lande, men det gør ikke nødvendigvis vejene mere sikre. (Arkivfoto: Ernst van Norde) Bilnyheder Danmark eller Sverige? Her kører bilisterne mest råddent  

120 kommentarer
Vis kommentarer