Den store nytårskur hos bilforhandlerne

Overblik: Traditionen tro indleder forhandlerne landet over det nye år med en lang række ekstra skarpe tilbud – vi har her udvalgt nogle af de mest interessante

Nissan er kongen i den kompakte SUV-klasse på det danske marked. Nu kan du vinde den eller andre Nissan-modeller til en værdi af op til 300.000 kr., når der holdes nytårskur hos forhandlerne. Foto: PR
Nissan er kongen i den kompakte SUV-klasse på det danske marked. Nu kan du vinde den eller andre Nissan-modeller til en værdi af op til 300.000 kr., når der holdes nytårskur hos forhandlerne. Foto: PR

Der bliver konkurreret hårdt på både pris, udstyr og leasingydelser, når de danske bilforhandlere skyder året ind i den kommende weekend – d. 9. og 10. januar. Så der kan være mange penge at spare, hvis familiens bil trænger til udskiftning.

Særligt på leasingområdet er der i år mange kampagner, der henvender sig til de private. Lige fra mikrobiler hos Fiat og Toyota til de lidt større familiebiler som Hyundai i30 og BMW 3-serie er der kamp om de private leasingkunder.

Der er dog også kontante tilbud på bordet, hvor flere af bilimportørerne blandt andet propper bilerne med udstyr uden at hæve prisen på bilen synderligt. Særligt springer den store Ford Mondeo med 160 hk og mere eller mindre alt i udstyr i øjnene med en besparelse på 86.000 kroner sammenlignet med prisen før nytår.

 

Alternative tilbud

Det handler i første omgang naturligvis om at få kunderne ind i butikken. Herefter er det op til sælgeren at sørge for, at folk ikke går ud igen, før de har skrevet under på en slutseddel. I jagten på kunder har flere af bilimportørerne derfor lavet konkurrencer eller alternative tilbud, som skal lokke kunderne ind.

- Man kan få et års gratis forsikring, når man køber en af Hyundai i10 eller Hyundai i20. Tilbuddet gælder alle udstyrsvarianter og er uafhængig af alder, bopæl og anciennitet.

- Hos Skoda kan man deltage i konkurrencen om en Fabia Value Sport til en værdi af 168.000 kr.

- Til nytårskuren hos Nissan afholdes der ligeledes en konkurrence. Hvis man vælger at købe en ny Nissan-model, kan man efterfølgende vinde den, så man slipper for at betale helt op til 300.000 kr.

 

Leasingtilbud

BMW indleder året med en kampagne på 320d GT. Foto: PR
BMW indleder året med en kampagne på 320d GT. Foto: PR
 

Leasing til private er efter en årrække på lavt blus ved at være attraktivt hos mange danskere igen. Derfor er tilbud på leasing også et af de helt store konkurrenceparametre hos de danske forhandlere i januar.

- Hyundai i30 med dieselmotor kan fås for kun 2495 kr. per måned med en udbetaling på 4995. Bilen leases i 12 måneder med en begrænsning på 15.000 kilometer. Herefter kan man vælge at returnere den, lease en ny eller købe bilen.

- Fiat 500 står i den kommende weekend med en førstegangsydelse på 4995 og en efterfølgende månedlig ydelse på 1795 kr. Aftalen gælder 36 måneder, hvor man i alt må køre 30.000 km.

- Hos BMW er særligt 3-serien en eftertragtet model. Det nye år indledes med en kampagne på Gran Turismo-versionen af 320d med en pris på 4295 kr. i månedlig ydelse. Udbetalingen er på 30.000, og aftalen løber over 24 måneder med højst 40.000 km.

- Ford indleder året med en kampagne, hvor førstegangsydelserne på Fiesta og Fokus helt er fjernet. Den månedlige pris er efterfølgende henholdsvis 1995 og 2995 i en treårig periode med højst 45.000 kilometers kørsel.

 

Kontante tilbud

Hos Toyota benytter man anledningen til at sætte yderligere fokus på hybrid-modellerne. Foto: PR
Hos Toyota benytter man anledningen til at sætte yderligere fokus på hybrid-modellerne. Foto: PR
 

Hvis du går efter den kontante besparelse her og nu, er der også flere steder, hvor det er muligt at spare penge i januar. Her er nogle af de bedste tilbud:

- Toyota sætter fokus på hybrid-modellerne Yaris og Auris med masser af udstyr. En Yaris Hybrid i Pure-udstyrsvarianten, som blandt andet dækker over LED-lygter, panoramaglastag, bakkamera, klimaanlæg og automatgear til en værdi af over 65.000 kr., kan fås for i alt 219.995 kr, mens en Auris Hybrid lander på 249.990 kr.

- Ford Mondeo bliver primært solgt som firmabil i Danmark, men i januar er der fokus på de private, hvor den store familiebil kan fås fra blot 319.990 kroner med en 160-hestes EcoBoost-motor og øverste udstyrsniveau. Før nytår var prisen over 400.000.

- Peugeot forsøger at holde dampen oppe på salget af 208 med en særlig kampagnemodel. Envy-modellen har udstyr for mere end 30.000 kr., så den blandt andet har alufælge, klimaanlæg, læderrat og panoramaglastag. Prisen er 149.990.

kommentarer
Vis kommentarer
Biler Mest læste
Seneste i biler
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen