Drømmebilen fra Opel: Se den spektakulære reklame

Opel har tidligere vist billeder af den smukke GT Concept, men nu er også en fascinerende video af fremtidens sportsvogn offentliggjort

Her kan du se den nye film om Opel GT Concept. (Video: Opel/YouTube)

I en science fiction-verden, hvor energi og tyngdekraft smelter sammen i et sammensurium af grå beton og metal, har Opel skabt en fascinerende film om konceptbilen Opel GT, der med sine røde dæk og linjer markerer en helt ny linje i designet hos den tyske bilproducent.

Kan du se hvad det er? Siden 1973 har denne tyske spise været en fast del af Volkswagens produktion. (Foto: La Laetti/Flickr) Bilnyheder Skør rekord: Se hvad Volkswagen sælger mest af – det er ikke biler

For Opel GT Concept er mere end en tilfældig konceptbil, der bare skal tiltrække sig opmærksomhed. Bilen er med den lange front, de røde linjer og det rene interiør uden skyggen af gammeldags knapper er nemlig vigtige elementer i den fremtidige designlinje hos Opel. I videoen ovenfor kan du se den nye video med GT Concept i hovedrollen.

Klassiske sportsvognstræk
GT Concept har baghjulstræk, frontmotor, sekventiel gearkasse med gearskifte ved rattet og en 1,0 liters turboladet benzinmotor på 145 hk.

Vejdirektoratet har fundet ni vejskilte, som danskerne generelt har svært ved at forstå. Nederst i artiklen kan du teste din viden. (Foto: Vejdirektoratet) Bilnyheder Test dig selv: Har du styr på skiltene i trafikken?

Bilen vejer under 1000 kilo, og accelerationen fra 0-100 km/t kan derfor trods den lille motor klares på under otte sekunder. Topfarten er 215 km/t.

”Hvis du kan drømme det, kan du skabe det” lyder mottoet i Opel-reklamen, men om Opel gør konceptbilen til virkelighed er endnu uvist.

Konceptbilen viser udviklingen i Opels design de kommende år, lyder det fra designchefen. (Foto: PR) Bilnyheder Glem Astra og Corsa – her er fremtidens Opel

10 kommentarer
Vis kommentarer