Drømmebilen – hvis en 7-årig pige havde kørekort

Et hold skøre svenskere med Disney på hjernen har kastet sig over en BMW, som nu er blevet til enhver piges drøm

Se den imponerende bil her. (Video: Ebbe Sommerlund, Bilbasen)

Disneyfilmen 'Frost' har indtaget de fleste pigers hjerner, og hvis man er på jagt efter film-relaterede gaver som sengetøj, farveblyanter, kjoler og krus, går man sjældent forgæves i den nærmeste legetøjsforretning.

SsangYong Tivoli kommer til Danmark under nyt navn, efter forlystelsesparken i København med samme navn indledte en sag hos Patent- og Varemærkestyrelsen. (Foto: PR) Bilnyheder Tivoli får nyt navn i Danmark  

Til gengæld er det nok de færreste, der er stødt på en bil magen til den, der for nylig blev vist frem på Bilsport Performance & Custom Motor Show i Sverige, hvor en journalist fra Bilbasen lagde vejen forbi.

Der er ikke mangel på referencer til Frost-universet, når man nærstuderer den topløse BMW. (Foto: Ebbe Sommerlund, Bilbasen)
Der er ikke mangel på referencer til Frost-universet, når man nærstuderer den topløse BMW. (Foto: Ebbe Sommerlund, Bilbasen)

I videoen fra Bilbasen ovenfor kan man se den unikke BMW, der har fået en gedigen overhaling, så den nu fra ende til anden er spækket med Frost-detaljer.

Kender du nogen, der ville blive glade for sådan en bil? Se Frozen-bilen i videoen øverst i artiklen

Model X er den største bil i programmet hos Tesla, men ejere af den store familiebil frarådes nu at bruge tredje sæderække, før den har været forbi et værksted. (Foto: Marcio Jose Sanchez) Bilnyheder Tesla kalder Model X tilbage efter crashtest  

1 af 2 Hvis du gerne vil tiltrække lidt opmærksomhed, skal du bare trille forbi en børnehave i denne bil. (Foto: Ebbe Sommerlund, Bilbasen)
2 af 2 Med rensdyrskind som bundmåtter kan du formodentlig sagtens holde fødderne varme, selvom taget mangler. (Foto: Ebbe Sommerlund, Bilbasen)
7 kommentarer
Vis kommentarer