Er det en joke? Kongen af drifting designer varebil

Ken Block er bedst kendt for at køre sidelæns, men nu har han designet sin egen signatur-model – varebilen Ford Transit

Det er nærliggende at tro, at der er tale om en joke, men det ser ud til, at den er god nok. Ken Block, kongen af drifting, har designet en varebil. (Foto: Ken Block)
Det er nærliggende at tro, at der er tale om en joke, men det ser ud til, at den er god nok. Ken Block, kongen af drifting, har designet en varebil. (Foto: Ken Block)

Har du været forbi Youtube i løbet af de sidste par år, så har du garanteret også set en af Ken Blocks videoer, hvor han smider sin voldsomme rallybil sidelæns gennem særlige baner bygget i byer som San Francisco og Dubai.

Men nu har han gjort noget lidt atypisk. Faktisk er det svært at finde ud af, om der er tale om en joke, for på hans Twitter og Instagram-profil har han oploadet billeder af en bil, som han påstår er hans egen signatur-model – en varebil!

Skal man dømme efter billederne, lader det til, at Block har ret. Den sorte Ford Transit Custom har simpelthen klistermærker på, hvor der står 'Ken Block Limited Edition'. Og selvom det er en varebil, så ser Ken Block-Transit'en ikke ligefrem sløv ud.

Uber har indgået et samarbejde med Wallmart, der gør, at online-indkøb kan blive billigere.  Men er det i orden, at hvem som helst kan tjene penge på at køre dagligvarer ud til kunderne? (Foto: Goxxy/Flickr) Biler Slip for indkøb: Få leveret mælk og kartofler i en Uber  

En lærlings drøm
Informationerne er få, men den onde, sorte varebil ligner grangiveligt, at den er baseret på firmaet Van-Sports Transit-model.

Ken Blocks bil har nemlig samme massive forkofanger, med en underlæbe, der er en DTM-bil værdig, skærmforøgere, en spoiler på taget, ny bagkofanger med plads til hele fire udstødningsrør, et sænkningssæt fra Eibach, og store, sportslige fælge fra O.Z. Nok til at gøre en doven lærling ivrig.

Ken Blocks model er dog ekstra speciel udover Limited Edition-klistermærkerne. Hele bilen er fuldstændig sort med tilhørende sorte fælge. På panelerne langs siden er der dog trukket en film over med et særligt mønster, som Ken Block selv har designet.

Om der ligger en anden motor end den 2,2-liters diesel med 155 hk, som normalt driver Transit Custom, er ikke klart.

Ken Block har i flere år arbejdet sammen med Ford, og han har blandt andet været med til at udvikle den fede, nye Ford Focus RS. Det er dog første gang, han får sin egen signatur-model.

Og om det hele, er en joke, er nok ikke så sandsynligt – på Instagram skriver Ken Block, at familien elsker hans nye signatur-varebil.

Billederne fra Instagram, der beviser, at ken Block mener det ganske seriøst. (Foto: Ken Block)
Billederne fra Instagram, der beviser, at ken Block mener det ganske seriøst. (Foto: Ken Block)
 

Er det en frisør-Porsche, eller er den hård nok til at være batmans nye firmabil. DAMD forvandler Mazda MX-5. (Fotos: PR) Biler Fra Barbie til Batman: Berygtet firma pimper udskældt 'frisør-Porsche'  

1 af 3 Ken Blocks udgave af Ford Transit Custom ser hurtig ud. (Foto: Ken Block)
2 af 3 Ken Block har endelig fået sin egen specialudgave fra Ford – men vi havde ikke lige regnet med, at det skulle blive en varebil. (Foto: Ken Block)
3 af 3 Det er nærliggende at tro, at der er tale om en joke, men det ser ud til, at den er god nok. Ken Block, kongen af drifting, har designet en varebil. (Foto: Ken Block)
3 kommentarer
Vis kommentarer