Er du enig i dommen? Her er verdens smukkeste bil

Den internationale Automobile Festival har kåret, hvad de mener er den smukkeste bil fra 2015.

Har du gættet, hvad det er for en bil? Vi kan godt afsløre, at juryen primært består af franskmænd. Klik videre til næste billede for at se hele bilen. (Foto: PR)
Har du gættet, hvad det er for en bil? Vi kan godt afsløre, at juryen primært består af franskmænd. Klik videre til næste billede for at se hele bilen. (Foto: PR)

Det var et stærkt felt af nominerede biler, der i år dystede om titlen som årets smukkeste bil i forbindelse med den internationale bilfestival i Paris, hvor man siden 1986 har hyldet biler og design.

De nominerede var denne gang Citroën C4 Cactus, Jaguar F-Pace, Mazda CX-3, Mercedes C-Klasse Coupe, Mercedes GLC, Mini Clubman og Renault Talisman.

Se også: Dumper i test på stribe: Så farlige er tagboksene på bilen

Og det blev altså sidstnævnte – den helt nye Renault Talisman – der løb med den store hæder som ”Most Beautiful Car of the Year 2015”. Bilen introduceres først på det danske marked i maj måned, men den var med i kåringen, fordi den allerede i slutningen af 2015 begyndte at poppe op på vejene i Sydeuropa.

Urørlige Renault
I forlængelse af kåringen gik en anden eftertragtet pris til også til Renault. Mærkets chefdesigner Laurens van den Acker har de seneste år transformeret Renaults designsprog, hvilket udløste prisen som årets bedste bildesigner.

En lang række andre priser blev også uddelt, og i endnu en af disse hev Renault sig ud med en pris – nemlig prisen for den bedste TV-reklame, som Renault fik for kampagnen ”Make your time great”, der gik forud for lanceringen af Renault Espace.

Se også: Glem Astra og Corsa – her er fremtidens Opel

Det er måske ikke så overraskende, at det franske bilmærke løber med så mange titler, da hele juryen består af franskmænd, men det skal dog siges, at det sidste år var Jaguar XE, der løb med den fornemme titel som den smukkeste bil.

Du kan se den prisvindende Renault-video her:

Er det berettiget, at Talisman løber med titlen som den smukkeste bil, eller havde du hellere set en anden bil snuppe sejren? Deltag gerne i debatten herunder.

Se også: Brugte luksusbiler hitter: Her er nogle af Danmarks dyreste biler

1 af 2 Renault Talisman lander på det danske marked i maj måned. Længere sydpå har de dog allerede fornøjelsen af den nye franskmand, så nu er den kåret som årets smukkeste bil i 2015. (Foto: PR)
2 af 2 Har du gættet, hvad det er for en bil? Vi kan godt afsløre, at juryen primært består af franskmænd. Klik videre til næste billede for at se hele bilen. (Foto: PR)
kommentarer
Vis kommentarer
Biler Mest læste
Seneste i biler
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen