Annonce:
Annonce:

Farcen fortsætter: Chris Evans tæt på at forlade Top Gear

Den nye vært på programmet Top Gear, Chris Evans, er mildest talt kommet forfærdeligt fra start – ifølge britiske medier overvejer han, om det er indsatsen værd.

Chris Evans er den nye mand i spidsen for Top Gear. De britiske medier kan dog berette om massive problemer i kulissen forud for relanceringen. (Foto: PR)
Chris Evans er den nye mand i spidsen for Top Gear. De britiske medier kan dog berette om massive problemer i kulissen forud for relanceringen. (Foto: PR)
Annonce:
Følg Biler

Relanceringen af et af verdens mest populære tv-programmer ser ud til at hænge i en tynd tråd. De britiske medier har siden ansættelsen af Chris Evans gang på gang kunnet berette om massive udfordringer, som udskyder præmieren med det nye hold i spidsen. Og nu er den gal igen.

Audi punger ud for model-navne fra Fiat

Ifølge avisen Daily Mirror har den nye vært på programmet truet med at forlade programmet, allerede før den første udsendelse har været i æteren. Det skyldes ifølge avisen en meget stor indblanding fra ledelsens side.

Frygt for fiasko
Hos BBC-ledelsen er der tilsyneladende stor frygt for, at programmet uden de tre forhenværende værter, Clarkson, Hammond og May, ikke vil kunne leve op til forventningerne hos seerne, og derfor blander ledelsen sig i mere eller mindre alle beslutninger, der bliver truffet, lyder det i de britiske medier.

Annonce:

Nu kan den blive din: Pavens bil til salg på auktion

Det særligt den nu forhenværende chef på BBC2-kanalen, Kim Shillinglaw, som ifølge Mirror-kilderne har medført så mange frustrationer hos den nye hovedrolleindehaver på programmet, at han har truet med at skride. Men med hendes nylige afsked ser det ud til, at Chris Evans foreløbigt arbejder videre på relanceringen.

Koks i kulissen
Det er dog ikke den eneste udfordring, der har meldt sig efter afskeden med de mangeårige værter, som indtil sidste år stod i spidsen for programmet. Som vi tidligere har kunnet fortælle, giver Chris Evans' markante ego også problemer i kulissen, hvorfor flere medarbejdere har sagt op efterfølgende.

Annonce:

De britiske medier har desuden kunnet fortælle, at den nye hovedvært ikke er i stand til at køre bil og tale samtidig, hvilket giver massive udfordringer under optagelserne til programmet, som i sagens natur primært foregår bag rattet på mange forskellige biler.

Tøm sparegrisen: Jerry Seinfeld sælger tre sjældne Porsche-modeller

Den hårdt prøvede tv-vært er desuden blevet beskyldt for at være en elendig bilist. På den første optagelsesdag smadredede han en dyr sportsvogn, og siden da er der blandt andet taget billeder af Evans, som tydeligvis er blevet køresyg, selvom han selv har siddet bag rattet.

Indtil for nylig var den forventede præmiere på den nye sæson af Top Gear sat til d. 8. maj, men det er uvist, hvor vidt den dato fortsat holder stik.

Risikerer gigantisk bøde: Her kan du se det vilde Formel 1-stunt på pisten

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Nej, transkønnnede kan ikke skifte fra mande- til kvindefængsel
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: