Fast & Furious-fan? Flere nye film er bekræftet

Allerede nu kan du sætte kryds i kalenderen – Vin Diesel afslører datoerne for flere Furious-film de kommende fem år.

Paul Walker og Vin Diesel har i mange år båret hovedrollerne i Fast & Furious-filmene. Trods Walkers død er mange flere film på vej, afslører Vin Diesel. (Foto: PR)
Paul Walker og Vin Diesel har i mange år båret hovedrollerne i Fast & Furious-filmene. Trods Walkers død er mange flere film på vej, afslører Vin Diesel. (Foto: PR)

Hvis du er stor fan af film om hurtige biler og nervepirrende biljagter, så er der gode nyheder. Rækken af film i Fast & Furious-universet er nemlig støt stigende. I april 2017 kommer den ottende film i rækken, men allerede nu afslører skuespilleren Vin Diesel, som er en af hovedrolleindehaverne, at der er yderligere to film på vej.

Super Bowl: Her er 10 af de bedste bil-reklamer

Og ikke nok med det. Han har på et billede på Instagram også afsløret datoerne for både film nummer ni og ti i rækken:

10 film på 20 år
Som billedet viser, vil det i 2021, hvor den tiende Furious-film lander i biograferne, være 20 år siden, man første gang kunne læne sig tilbage i biografstolen og nyde suset fra de tunede slæder i ”The Fast and the Furious”.

Porsche-chef klar i spyttet: Vores biler skal ikke køre selv

Filmen havde den nu afdøde skuespiller Paul Walker i hovedrollen, og siden da er det blevet til yderligere seks film i sagaen om de vilde gaderacere. På trods af Paul Walkers død i en ulykke midt under indspilningerne til syveren, blev filmen gjort færdig, og holdet bag filmen fortsætter altså nu med endnu flere film i samme genre.

Skal du se de kommende film, eller har du fået nok af Vin Diesel og hurtige biler? Deltag gerne i debatten under artiklen.

Slap billigt fra drama: Se motorcykeldæk eksplodere ved 290 km/t